Yandex.Metrica

Drumul expres intre Turda si Sebes una din prioritatile Guvernului!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Vom putea ajunge de la Turda la Sebes in numai 40 de minute? Raspuns: “da”, mai ales daca planurile Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(CNADNR) vor fi duse la bun sfarsit.

Va anuntam zilele trecute faptul ca proiectele de autostrada Craiova-Pitesti si Ploiesti-Focsani sunt pe masa guvernantilor. Alaturi de aceste doua proiecte importante, se pare ca CNADNR are de gand sa construiasca mai multe drumuri expres, printre acestea aflandu-se si Turda- Sebes. Importanta acestui drum este uriasa, el urmand a se lega de autostrada Bucuresti-Nadlac, care va facilita clujenilor accesul mai rapid atat spre capitala cat si spre Europa prin vama Nadlac. Alternativa la Autostrada Transilvania ar fi mai la indemana, in conditiile in care lucrarile pentru aceasta inainteaza in mersul piticului.

Drumul expres Turda- Sebes va avea 74,1 kilometri si va costa nu mai putin de 920 de milioane de euro. Conform documentatiei, acesta va avea doua benzi pe sens iar viteza de deplasare va fi limitata la 120 de kilometri pe ora.

Sursa: www.turdanews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Vom avea autostrada de la Turda la Sebes in 2 ani?

Faptul ca Autostrada Transilvania a intrat in conservare ar trebui sa ne ingrijoreze, insa, spre norocul nostru, exista alte variante pentru a circula civilizat in Europa anului 2013. Comisia Europeana a aprobat includerea proiectului de autostrada Turda-Sebes in Programul Operational Sectorial de Transport(POS-T), ceea ce inseamna fonduri europene pentru drumuri romanesti. Astfel, autostrada de 74 km va beneficia de sustinere[...]

Citeste mai mult
coming back soon