Yandex.Metrica

Doar 2.000 de locuitori mai traiesc astazi in Paris!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Are bulevarde, are Tour Eiffel, are cladiri istorice…Parca am mai vazut toate acestea undeva si, totusi, nu suntem in Europa! Suntem in China, in orasul Tianducheng, o copie fidela a Parisului, care se inscrie cu succes in lista celor mai rasunatoare esecuri imobiliare.

Parisul Chinei este un oras fantoma. Doar 2.000 de locuitori s-au “ratacit” pe marile bulevarde ale Tianducheng-ului, situat la numai cateva ore de mers cu masina de Shanghai. Ar fi trebuit sa fie cel putin 100.000 conform planurilor initiale, insa nimic din frumusetea “importata” a capitalei Frantei nu a atras interesul clientilor.

Asa cum se vede in galeria foto de mai jos, imaginea este dezolanta: un oras aproape parasit, cu cladiri care vor imbatrani inainte de vreme si cu foarte multe probleme edilitare.

Galerie foto:

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Detroit este incepand de joi cel mai mare oras american care si-a declarat falimentul!

Detroit, altadata unul dintre orasele infloritoare ale SUA, a ales solutia falimentului pentru ca autoritatile s-au vazut in situatia incapacitatii de plata. Situatia este absolut dramatica, doar optimistii putand declara ca falimentul nu face altceva decat sa puna capat celor 60 de ani de declin. In aceasta perioada, populatia orasului a scazut cu peste doua treimi, marile companii si-au relocat[...]

Citeste mai mult
Bucura-te de culorile toamnei chiar la tine in casa!
Acum 6 ani 0 Comentarii

Bucura-te de culorile toamnei chiar la tine acasa!

Toamna, un anotimp nu foarte prietenos, poate fi foarte inspiranta atunci cand vine vorba de amenajarile interioare, in special prin paleta sa cromatica. Culorile toamnei, cum ar fi rosu burgund, orange, ruginiu, nuante de pamant, bej, ocru, galben, se impletesc armonios intre ele si de aceea este extrem de facil sa le combini intr-un decor inspirant. Exista totusi riscul de[...]

Citeste mai mult