Yandex.Metrica

Din 1 octombrie Libraria Diverta se muta in casa noua!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Libraria Diverta isi va redeschide portile intr-o casa noua incepand cu 1 octombrie 2013, in locul restaurantului Hubertus de pe B-dul 21 Decembrie 1918.

Din 1 octombrie Libraria Diverta se muta in casa noua!Ca urmare a articolelor aparute recent in presa locala precum si a comentariilor aproximative pe marginea subiectului, Blitz Imobiliare, compania care a intermediat tranzactia de relocare, doreste sa faca unele precizari.

“Libraria Universitatii este un simbol al Clujului, care, vreme de 13 ani, s-a identificat cu Diverta. Acum însa, Diverta se va relansa cu un concept nou pentru care spatiu de la Hubertus este mai potrivit. Costurile au reprezentat doar unul dintre motivele pentru care clientul nostru –Diverta a luat decizia de a reloca magazinul . Nu a fost un lucru usor sa gasim un spatiu potrivit pentru ceea ce putem deja numi Noua Diverta, insa experienta si inspiratia noastra ne-au ajutat sa identificam si sa oferim cea mai buna solutie. Practic vorbim de un alt simbol al orasului, fostul restaurant Hubertus, care, spre deosebire de vechiul spatiu, ofera conditii mult mai generoase, ce se pliaza perfect pe noul concept”, a declarat Paul Maluczan, consilier imobiliar in cadrul departamentului inchirieri al Blitz Imobiliare.

Noul concept va presupune atat spatiul clasic de tip librarie, cat si o zona de lectura si una de creatie, precum si o zona destinatata evenimentelor (expozitii, lansari de carte, dezbateri).

“Este cu adevarat un proiect de amploare si suntem mandri ca am avut posibilitatea sa participam activ la ceea ce va deveni cu siguranta un loc de referinta pentru iubitorii clujeni de carte. Am ales pentru Noua Diverta un spatiu deosebit, un spatiu cunoscut si recunoscut, situat in centrul istoric al orasului pe una din cele mai active artere de circulatie. Libraria Universitatii este astazi, din pacate, doar un nume care s-a perpetuat de-a lungul timpului in constiinta clujenilor. La fel sunt si altele: Minerva, Union, Fabrica Ursus, Flacara, etc., in vreme ce Diverta este un brand care a inteles nevoile publicului si a hotarat sa faca acest pas pe care noi il consideram curajos si totodata necesar in conditiile actuale de piata si suntem convinsi ca noul proiect va fi pe placul clujenilor”, a precizat Catalin Priscornita, managerul general al companiei Blitz Imobiliare.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Centrul comercial al Clujului in continua schimbare. Vezi ce mutari au loc in aceasta perioada!

Diverta se redefineste intr-un spatiu nou, o alta librarie ii ia locul, Continentalul si-a gasit in sfarsit cumparator, aparthotel in Piata Muzeului, centru Clujului se afla intr-o continua transformare. "Piata spatiilor comerciale este una dintre cele mai efervescente si surprinzatoare segmente ale pietei imobiliare. Se incheie tranzactii imobiliare intr-un ritm sustinut, imaginea comerciala a centrului orasului schimbandu-se in permanenta. In[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Noua Casa, solutia gasita de stat pentru a iesi din „ecuatia imobiliara”? Ce se va intampla cu preturile?

Intr-un articol-interviu realizat de catre Efin.ro pentru portalul Ziare.com, colegul nostru Leonard Munteanu  a facut o analiza comparata a programelor Prima Casa si Noua Casa. Va prezentam mai jos articolul pe larg: Proiectul "Prima Casa" va fi transformat in "Noua Casa", destinat doar pentru achizitia de locuinte noi, potrivit programului de guvernare 2013-2016 al Cabinetului Ponta II. Problema care apare[...]

Citeste mai mult