Yandex.Metrica

Dificultati la renovare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In cadrul acestui articol va vom supune atentiei lucrarile de amenajare dintr-un apartament nou, situat la ultimul etaj al unui imobil cu patru niveluri (P+3).

Proprietarii l-au achizitionat la rosu, la inceputul anului 2008, dar lucrarile de renovare au durat mai bine de un an de zile, din cauza diverselor probleme aparute pe parcurs.

Astfel la scurt timp de la achizitionarea locuintei, s-a constatat ca tavanul fals era suspendat, destul de precar, direct de capriorii de lemn din structura acoperisului. Structura metalica a tavanului fals a trebuit sa fie astfel bine ranforsata pentru a se evita neplacerile pe viitor.

In living au fost executate lucrarile primare: a fost montata fereastra, impreuna cu usa care asigura accesul in balcon, peretii au fost gletuiti, pe pardoseala a fost turnata sapa, iar tavanul din gips-carton a fost finisat prin lucrarile specifice acestui material. In acelasi timp s-a lucrat si la executia instalatiei electrice.

La momentul montajului aparatului de aer conditionat, care urma sa deserveasca toti cei aproximativ 150 m³ ai zonei de zi, specialistii au constatat ca instalatia electrica nu ar fi facut fata solicitarilor aparatului. Din acest motiv, instalatia a trebuit sa fie modificata. Noile cabluri au fost trase prin pod pentru ca sapa, in care fusesera ingropate cablurile initiale, sa nu fie afectata.

Montajul parchetului masiv a provocat o problema majora care a condus la cresterea semnificativa a cheltuielilor de amenajare. Este vorba de faptul ca parchetul masiv, care a fost montat prin lipire direct pe sapa, s-a umflat la scurt timp de la montaj. Cauza a fost fie prepararea incorecta a sapei autonivelante, fie nerespectarea timpului necesar uscarii acesteia. In cele din urma, s-a scos parchetul din toata casa, dar si sapa, care a fost serios deteriorata. Acest lucru a impus curatarea pardoselii si turnarea unei noi sape, pe care s-a montat apoi alt parchet masiv.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Piata constructiilor ne ofera motive de ingrijorare

Conform unui comunicat de presa transmis recent de Institutul National de Statistica, volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 4,7% in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2010. Pe elemente de structura s-au inregistrat scaderi la lucrarile de constructii noi (-8,1%) si la lucrarile[...]

Citeste mai mult
Acum 11 ani 0 Comentarii

Lucrarile de constructii, mai putine cu aproape 20%

Volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 18,3% in primele cinci luni din 2010 comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, o scadere de 29,2% fiind evidentiata la lucrarile de constructii noi, arata datele INS. Lucrarile de constructii, mai putine cu aproape 20% Scadere s-a inregistrat si la[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Apartament mic si cochet

Pentru amenajarea apartamentului mic (45 mp) din imagini, s-a abordat un stil clasic-modern, cu accente englezesti, usor de recunoscut in utilizarea din abundenta a materialelor textile cu imprimeuri inflorate. In ciuda conditionarilor de spatiu, in living s-au creeat trei zone diferite: una pentru luat masa, un loc de relaxare si discutie si un colt de lectura, conceput in jurul semineului.[...]

Citeste mai mult
coming back soon