Yandex.Metrica

Dia Market: de la Big, în clădirea Pritax

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Magazinul Dia Market din Mănăştur, care trebuie să evacueze în această săptămână spaţiul din complexul comercial Winmarkt Big pentru amenajarea unui supermarket Carrefour Express, se va muta în clădirea Pritax de pe strada Primăverii, potrivit unui anunţ al administratorului Chais SRL.

Magazinul Dia Market ar urma să ocupe parterul clădirii cu două niveluri construită de compania Pritax Invest pe strada Primăverii, după ce contractul de închiriere dintre Chais SRL şi complexul comercial Winmarkt Big nu a mai fost reînnoit şi a expirat la sfârşitul săptămânii trecute.

Amintim că în Winmarkt Big se va deschide în următoarea lună un magazin Carrefour Express, care ar urma să ocupe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, faţă de cei 600 mp ocupaţi în prezent de Dia Market. Magazinul a fost închis săptămâna trecută pentru a permite Chais SRL să elibereze spaţiul şi să mute mobilierul magazinului în noua locaţie.

De cealaltă parte, directorul Pritax Invest, Dinu Vancea, spune că până acum nu a fost semnat niciun contract de închiriere cu Chais SRL. “Încă nu a fost semnat nimic cu dânşii (Chais SRL – n. red.). Ei ar vrea, dar rămâne de văzut. Nu e sigur, încă nu e nimic concret”, a declarat directorul Vancea. El a precizat că în acest moment Pritax Invest nu a semnat niciun contract de închiriere pentru spaţiile din clădire, “şi probabil nici n-o să avem, vom vedea, poate operăm singuri”.

Administratorul Chais SRL, Florin Chişu, nu a făcut niciun fel de declaraţie privind mutarea magazinului. Clădirea Pritax a fost construită anul trecut pe spaţiul unei foste structuri metalice şi are două niveluri cu o suprafaţă totală de 400 de metri pătraţi. Spaţiul ar urma să fie deschis în toamna acestui an.
Sursa: Ziua de Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Biserica Penticostala "Logos" a primit avizul Comisiei de Urbanism

Cei de la CityNews.ro ne informeaza ca specialistii Comisiei de Urbanism s-au intrunit recent intru analizarea proiectului unei biserici penticostale si a unui ansablu de locuinte, au deliberat intens si au ajuns, intr-un final, la concluzia ca amplasarea lacasului de cult fata de strada unde se face accestul este inoperanta. Cu toate acestea, proiectul a fost avizat, urmand sa se[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Parcul Central va fi reamenajat odata cu spatiile din jurul stadionului Cluj Arena

Primarul Sorin Apostu ne informeaza ca proiectul de amenajare a zonelor din proximitatea stadionului Cluj Arena va fi corelat cu planul de reamenajare a parculetului pentru copii si a insasi Parcului Central. Detaliile privind modul in care vor fi create noile alei ce vor facilita accesul in incinta arenei au fost deja stabilite cu cei responsabili de executia lucrarilor, Apostu[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Pagubitii Tower ar putea primi banii inapoi!

A fost facut un prim pas spre rezolvarea cazului Tower dupa ce Curtea de Apel Cluj a anulat un contract prin care Mihai Chezan, patronul SC Tower SRL, solicita 14 milioane de euro despagubiri, printr-o firma inregistrata in Chicago si care-i apartinea tot lui. Inca de acum 2 luni va povesteam despre afacerea Tower si cum incearca Chezan sa inscrie[...]

Citeste mai mult
coming back soon