Yandex.Metrica

Detroit este incepand de joi cel mai mare oras american care si-a declarat falimentul!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Detroit, altadata unul dintre orasele infloritoare ale SUA, a ales solutia falimentului pentru ca autoritatile s-au vazut in situatia incapacitatii de plata.

Situatia este absolut dramatica, doar optimistii putand declara ca falimentul nu face altceva decat sa puna capat celor 60 de ani de declin. In aceasta perioada, populatia orasului a scazut cu peste doua treimi, marile companii si-au relocat activitatile lasand in urma sute de mii de someri. Imaginea dezastrului ne prezinta azi mii de case abandonate si zone in care iluminatul public functioneaza doar cateva ore pe zi.

“Locuitorii din Detroit merita o foaie de parcurs care sa le permita sa iasa din spirala care ii antrenează spre servicii publice tot mai putin performante. Declararea falimentului este unica solutie care va permite orasului Detroit sa redevina stabil si viabil”, a declarat Rick Snyder, guvernatorul statului Michigan.

La mijlocul secolului trecut Detroit avea peste 1,8 milioane de locuitori si o puternica industrie auto. Astazi mai sunt doar 700.000 de locuitori, o rata a somajului de doua ori mai mare decat media nationala si case care se vand si cu mai putin de 100 de dolari.

Sursa: www.romanialibera.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Legea darii in plata pe intelesul tuturor

Inca de la sfarsitul anului 2015 cand s-a vorbit pentru prima data de Legea darii in plata, au inceput sa curga mii de randuri in presa scrisa si online, cu pareri pro si contra. Cert este ca astazi, avem in fata o lege controversata care, spun unii specialisti, poate arunca in aer sectorul imobiliar. Ce inseamna Legea darii in plata?[...]

Citeste mai mult
coming back soon