Yandex.Metrica

Decathlon deschide al cincilea magazin din Romania

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Retailerul francez de articole sportive Decathlon va inaugura in incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din Romania si al doilea din Bucuresti, pe o suprafata de vanzare de peste 5.500 de metri patrati, potrivit Mediafax.

Magazinul din Grand Arena Mall va oferi peste 5.000 de articole sportive.

Aceasta este cea de-a patra unitate deschisa de retailer in 2010, dupa ce a mai inaugurat magazine in Cluj-Napoca, Brasov si Iasi.

In Bucuresti, Decathlon mai detine un magazin in cadrul parcului de retail Militari Shopping Center, deschis in iunie 2009, si va inaugura o a treia unitate in 2011, in bulevardul Theodor Pallady.

Retailerul a intrat pe piata romaneasca in anul 2000 pe partea de productie. Astfel, Decathlon produce in Romania, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport si pentru munte, echipament pentru scufundari, biciclete, patine cu rotile, distribuite in reteaua sa de magazine.

Grupul francez Decathlon, infiintat in 1976, cuprinde o retea formata din peste 600 de magazine.

Pe piata romaneasca de retail cu articole sportive mai sunt prezente retelele Intersport, Hervis Sports, Puma, Nike, adidas, Lotto.

Sursa: Wall Street

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Auchan demareaza primele proiecte proprii in Romania!

Immochan, sau divizia imobiliara a retelei franceze Auchan, a intrat deja pe piata romaneasca, dezvoltand primele doua proiecte-centre comerciale proprii, situate in cartierele bucurestene Giulesti si Ghencea. Cele doua proiecte vizeaza deschiderea unor galerii comerciale, care sa cuprinda, pe langa hipermarketurile proprii, Auchan, si spatii destinate altor magazine. Proiectul din Giulesti, de exemplu, va avea peste 2.000 de metri patrati[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cele mai relevante parcuri comerciale din Romania

Parcurile comerciale par s-o duca relativ bine in aceasta perioada deconcertanta. Avand in vedere ca aceste zone ample sunt perfect compatibile cu proiectele de extindere, toate fiind construite la periferia marilor orase, dezvoltatorii si retailerii mai indrazneti investesc sume considerabile in construirea de noi spatii. Deosebirea dintre un parc situat in afara orasului si un complex comercial amplasat in inima[...]

Citeste mai mult
coming back soon