Yandex.Metrica

De’ Longhi este de ieri oficial urmasa Nokia!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ieri, 28.03.2012, s-a semnat contractul intre De’Longhi si Consiliul Judetean Cluj, pentru inchirierea terenului din Parcul Tetarom de la Jucu.

“Au fost semnate astazi cele doua contracte, unul de constituire de drepturi reale, adica drept de superficie pe teren si drept de servitute pe caile interne de acces in parcul industrial Tetarom III, precum si cel de administrare intre judetul Cluj, prin compania Tetarom si De’Longhi. Din acest moment, compania De’Longhi poate sa-si deruleze investitia in parcul nostru industrial”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Producatorul italian de electronice si electrocasnice, urmeaza sa realizeze o investitie de 30 de milioane de euro si sa creeze intre 600 si 1.000 de locuri de munca.Primul pas a fost facut la inceputul anului, cand De’Longhi si Nokia au semnat un acord prin care italienii au achizitionat facilitatile de productie, respectiv, o hala de productie, cantina, o sala de sport, sauna, teren de fotbal, plus parcarile amenajate.

“De’Longhi intentioneaza sa integreze facilitatea de productie ca parte-cheie in cadrul strategiei sale de dezvoltare, contribuind astfel la extinderea internationala a grupului, aflat intr-o perioada de crestere accelerata. De asemenea, producatorul de electrocasnice planifica adaptarea capacitatii sale de manufactura si diversificarea platformei sale de productie, astfel incat sa balanseze structura de productie din Estul Indepartat catre Europa, unde De’Longhi isi desfasoara deja activitatea in cadrul unei fabrici in Italia”, declarau reprezentantii De’Longhi intr-un comunicat la sfarsitul lunii ianuarie.

Inceperea activitatii de productie este anuntata pentru luna septembrie a acestui an, compania italiana demarand deja procesul de recrutare.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Consiliul Judetean Cluj negociaza cu Nokia pentru preluarea a 76 de hectare de teren din Parcul Industrial Tetarom III

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a declarat recent ca s-a purces la negocierea cu reprezentantii Nokia in vederea preluarii a nu mai putin de 76 de hectare de teren, din cele 90 acordate companiei aflate, in acest moment, pe picior de plecare. Conform contractului semnat inainte de stabilirea finlandezilor in Parcul Industrial Tetarom III, din Jucu, o parte considerabila[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Compania finlandeza Terapia vrea sa investeasca in parcul industrial din Jucu

Presedintele administratiei judetene, Alin Tise, ne anunta ca halele Nokia vor fi, cel mai probabil, preluate de Terapia, reprezentantii companiei finlandeze exprimandu-si interesul pentru parcul industrial din Jucu. Desi negocierile sunt in faze avansate, decizia finala inca nu a fost conturata, existand, astfel, posibilitatea unei renuntari de ultim moment. In cazul in care Terapia va prelua halele abandonate de Nokia,[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Un nou parc industrial apare pe harta Judetului Cluj!

Localitatea Feleacu va “gazdui” Tetarom IV, noul parc industrial pentru care Consiliul Judetean Cluj a semnat contractul de finantare. Presedintele CJ Cluj, domnul Horea Uioreanu a declarat zilele acestea ca, de indata ce vor veni banii, vor fi demarate si lucrarile, cel mai probabil chiar in aceasta primavara. “Am semnat in urma cu cateva zile contractul de finantare cu Ministerul[...]

Citeste mai mult
coming back soon