Yandex.Metrica

Daca vinzi si cumperi in acelasi timp, avem cateva sfaturi!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Numai gandul vanzarii locuintei reprezinta pentru unii un adevarat cosmar. Daca mai adaugam si o cumparare in acelasi timp, reteta devine completa. Stres, nervi, timp pierdut, bani. Toate aceste probleme pot fi evitate daca te organizezi inca de la inceput.

Atentie! Tot ceea ce faci sau nu faci, iti pot afecta sansele de reusita dar si viata personala!

Iata cateva sfaturi:

1. Cunoaste-ti partenerii. Agentul imobiliar care te reprezinta, notarul, avocatul, brokerul de credite(daca este cazul), toti trebuie sa fie persoane profesioniste, organizate, carora sa le comunici toate cerintele tale si care isi pot indeplini sarcinile in cel mai scurt timp.

2. Colaborarea. Dublul proces imobiliar pe care urmeaza sa-l parcurgi este complicat iar timingul este foarte important. Fa-ti un program zilnic, detaliat si comunica-l partenerilor: programul de lucru si eventuale “ferestre” in cadrul acestuia, cand iti duci si iei copiii de la scoala, evenimente importante de la care nu poti lipsi etc. De asemenea, noteaza-ti pasii deja parcursi si cei care urmeaza, plus intrebarile pe care le ai, pentru a evita eventuale scapari.

3. Nu mai astepta. Scoate-ti locuinta la vanzare! Fiecare ora care trece, trece in defavoarea ta. Nu uita ca, pe langa vizionari ale locuintei tale, mai ai de studiat si piata. Timpul este cheia afacerii si tu nu prea beneficiezi de acest avantaj. Iti oferim un truc. Ba nu, doua! Ai posibilitatea in cadrul contractului de vanzare sa soliciti o perioada de 1 luna, de exemplu, pana la eliberarea locuintei. Daca 1 luna nu este suficient, poti apela la inchirierea unei locuinte, fie ca este vorba tot de locuinta ta si noii proprietari vor accepta aceasta varianta, fie alta locuinta. Te-ai mai linistit?

4. Fii inteligent. Accepta o oferta mai mica, dar care iti ofera conditii mai bune, decat sa astepti sa dai “marea lovitura”.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Manualul vanzatorului. Etapa 5: Receptionarea ofertelor si negocierea

Gata cu joaca, incepe jocul! Strategii, arme, tehnici de lupta, toate pentru a castiga razboiul nervilor-negocierea! Ai nevoie de ajutor? Consilierul tau imobiliar iti este aliat indiferent daca te reprezinta exclusiv in cadrul tranzactiei sau daca reprezinta ambele parti. Esti tentat sa spui ca, fiind in situatia de a reprezenta ambele parti, consilierul imobiliar se afla intr-un conflict de interese.[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cum sa inchei tranzactii imobiliare de la distanta?

Daca functioneaza dragostea de la distanta, de ce n-ar functiona si vanzarea sau inchirierea bunurilor imobile, atunci cand proprietarul nu se afla in localitatea in care este imobilele respective. Sa ne gandim numai la acele persoane care lucreaza si se stabilesc apoi in afara tarii. 1. Cel mai important lucru(si acesta este valabil indiferent daca esti sau nu in localitate)[...]

Citeste mai mult
coming back soon