Yandex.Metrica

Cum sa inchei tranzactii imobiliare de la distanta?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Daca functioneaza dragostea de la distanta, de ce n-ar functiona si vanzarea sau inchirierea bunurilor imobile, atunci cand proprietarul nu se afla in localitatea in care este imobilele respective. Sa ne gandim numai la acele persoane care lucreaza si se stabilesc apoi in afara tarii.

1. Cel mai important lucru(si acesta este valabil indiferent daca esti sau nu in localitate) este posibilitatea de vizionare a imobilului. Nimeni nu cumpara sau inchiriaza o locuinta fara sa o vada din interior sau din poze. Ideal ar fi ca agentul tau imobiliar sa posede o cheie de la locuinta si sa nu “rateze” astfel niciun client.

2. Alege-ti echipa, agent imobiliar, notar, avocat, consilier financiar, etc., inainte de a pleca din localitate. Veti pregati temele impreuna si vei primi de la coechipierii tai sfaturi valoroase cu privire la vanzarea sau inchirierea locuintei tale.

3. Pentru a avea controlul, chiar si de la distanta, ar fi ideal daca ai avea un prieten apropiat sau o ruda, in orasul in care se afla proprietatea de vanzare sau de inchiriat. Agentul tau imobiliar se poate descurca si fara acest ajutor, insa nu strica sa ai un ajutor in plus. Prietenul sau ruda ta pot verifica daca toate lucrurile sunt in ordine si pot tine legatura cu agentul imobiliar mult mai usor decat o faci tu.

4. Daca locuinta ta este inchirata si tu doresti sa o vinzi, trebuie sa ai grija sa le comunici din timp chiriasilor care sunt intentiile tale. Acest lucru este benefic de ambele parti: ei isi pot gasi alta locuinta de inchiriat iar tu poti efectua mici retusuri in locuinta in vederea vanzarii.

5. Fii pregatit sa spui “da”. Echipa ta de specialisti va lucra in locul tau si iti va spune care este momentul ideal sa inchei tranzactia.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Chiriasii au drepturi, nu doar obligatii!

Incepe oficial "sezonul chiriilor" si, in ultima perioada, am incercat sa-ti oferim sfaturi utile pentru a evita probleme de orice gen, atunci cand inchiriezi o locuinta. Unii dintre voi sunt la prima experienta imobiliara si trateaza superficial inchirierea unei locuinte. Trebuie sa stiti ca inchirierea este o afacere serioasa, certificata de un contract de inchiriere, un document oficial care stipuleaza[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Piata imobiliara si economia

In Romania, piata imobiliara nu este un atat de important indicator al evolutiei economiei precum in SUA ori in tarile zonei euro. In termeni economici, spunem ca piata imobiliara este ‘decuplata’ de la economie in general. Explicatia este data de procentul mai mic in PIB constituit de sectorul ‘constructiilor’ (care sigur ca nu include doar pe cel imobiliar, ci si[...]

Citeste mai mult
coming back soon