Yandex.Metrica

Cum arata cel mai luxos hotel din tara si ce planuri au proprietarii lui cu el

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Laudat ca fiind cel mai luxos hotel din tara, Hotelul Carol Parc, singurul din Romania inclus vreodata in prestigiosul Conde Nast Traveler Top 136 Best Hotels of the World (cele mai bune hoteluri din lume, n.red.) este, in prezent, la vanzare contra unei sume afisate de 14 milioane de euro!

Deschis in 2007, hotelul de cinci stele, care are unul dintre cele mai mari candelabre de cristal Murano din lume, lung de patru etaje a cazat mai multe personalitati precum Beyonce, Deep Purple sau Enrique Iglesias.

Numai ca dincolo de aceste lucruri, poate stiute sau usor de aflat, ceea ce nu se stie este ca de aproape doi ani proprietarii sai incearca sa-l vanda.

Potrivit unor surse din piata imobiliara, familia Petre, cea care detine hotelul excluvist, a scos hotelul la vanzare pe 15 ianuarie 2009 pe portalul imobiliare.ro, iar anuntul se afla si astazi acolo.

Numai ca, intre timp, pretul cerut de proprietari a scazut de la 20 de milioane de euro la 14 milioane de euro.

Sylvia Petre, co-proprietar al hotelului, alaturi de sotul sau Adrian Petre, a declarat pentru incont.ro ca a semnat acum o luna un contract de management pentru hotel si ca acesta ar putea fi vandut, daca vor fi respectate conditiile impuse de ea si sotul sau.

Ulterior, intr-un raspuns transmis incont.ro, Cristina Turnagiu Dragna, Brand Ambassador al Carol Parc Hotel, a explicat: “incepand cu 1 august 2010, familia Petre, proprietarii hotelului, au semnat un contract de management pentru dezvoltarea Carol Parc Hotel, actiune care va fi comunicata public la momentul potrivit”.

“Vanzarea hotelului nu este asadar un obiectiv. Carol Parc Hotel este o afacere de suflet a familiei Petre in care investitia financiara si emotionala este imensa, dar este pana la urma o afacere si orice afacere isi are pretul sau. O oferta corecta ar putea constitui in viitor un posibil motiv de discutie”, a mai sustinut aceasta.

Inaugurat in septembrie 2007, in urma unei investitii de circa sase milioane de euro, Carol Parc este singurul hotel din Romania din categoria small luxury hotel.

Tarifele de cazare in hotel pleaca de la 125 de euro si depasesc suma de 450 de euro pentru o noapte. Insa, pentru cei care au bani merita pentru ca luxul este aici la el acasa.

In ultimii doi ani si mai ales in ultimele luni, tot mai multi proprietari de hoteluri anunta intentia de vanzare a acestora.
Sursa: InCont.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj sau judetul cu cele mai multe hoteluri si pensiuni scoase la vanzare

Conform unei analize a portalului imobiliare.ro, Cluj-Napoca se afla in topul oraselor cu cele mai multe hoteluri, moteluri si pensiuni scoase la vanzare.  In contextul in care suntem in plina si opulenta perioada estivala, aceasta neasteptata situatie a pietei unitatilor de agrement este aproape inexplicabila. Avand, insa, in vedere ca ne resimtim de pe urma recesiunii, nimic din ceea ce[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

13 hoteluri clujene, scoase la vânzare

Unităţile turistice locale au fost puse în vânzare online, potrivit portalului Imobiliare.ro. Ele costă între 120.000 şi 2,5 milioane de euro, dar proprietarii sunt dispuşi să negocieze. Cele mai multe oferte de hoteluri şi pensiuni se înregistrează în judeţele Prahova (52) şi Braşov (47), conform statisticii Imobiliare.ro. La preţuri similare sau sub cele cerute în Cluj-Napoca, investitorii interesaţi găsesc oportunităţi[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj - Nu exista cumparatori pentru hotelurile si pensiunile turistice scoase la vanzare

Piata imobiliara poate fi, in conditii „optime” de functionare, un spatiu al tuturor contradictiilor. In aceasta ordine de idei, suntem informati ca judetul Cluj, desi pe locul 3 in topul zonelor cu cea mai tentanta oferta de hoteluri si pensiuni turistice scoase la vanzare, nu se „mandreste” cu nicio tranzactie notabila incheiata in ultimii ani. Avand, insa, in vedere ca[...]

Citeste mai mult
coming back soon