Yandex.Metrica

Cu banii de Prima Casa poti cumpara 2 metri patrati in Hong Kong!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Creditul Prima Casa a oferit solutia salvatoare pentru mii de romani, aflati in cautarea unei locuinte. V-ati intrebat vrodata ce optiuni aveati in alta parte? Ce oferte atractive va ofereau marile orase ale lumii sau zonele exotice? Ce putem cumpara cu 66.500 de euro- valoarea maxima a creditului Prima Casa, conform normelor in vigoare(pentru locuintele noi, construite in baza autorizatiilor de constructie eliberate dupa 22.02.2010)?

Cel mai scump loc de pe Glob este Monaco, unde pretul mediu este de 58.300 dolari pe metru patrat. Contractand un credit Prima Casa la valoarea maxima, va puteti cumpara aproximativ 1,5 metri patrati in Monaco, adica fix locul pe care stati. Preturile au scazut in ultimul an cu 8% si in acest ritm, daca mai asteptati putin, puteti cumpara fix 2 metri patrati, pentru a incapea impreuna cu sotia sau iubita. Imbratisati. Sau va puteti reorienta spre Hong-Kong. Aici puteti cumpara cei 2 metri patrati, dar repede. Pentru ca preturile au crescut cu 4,5% in ultimul an.

Exista insa si variante mai “primitoare”:

– aproximativ 4 metri patrati puteti cumpara in Paris, New York, Singapore sau Moscova;
– aproximativ 8 metri patrati puteti cumpara in Milano;
– aproximativ 9 metri patrati in Madrid.

Daca visati insa la o plaja exotica, Miami nu este o solutie. Decat in cazul in care va multumiti cu 13-14 metri patrati, pentru ca aici, pretul mediu este de 6.300 de dolari pe metru patrat. In schimb puteti opta pentru Bali(Indonezia). Aici locuintele au un pret mediu de 2.300 de dolari, adica 1.800 de euro. Puteti astfel cumpara, o locuinta de fix 37 de metri patrati. Aceasta oferta seamana izbitor cu un apartament cu o camera din Romania anilor 2006-2008.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

“Prima casa” in varianta britanica

Premierul britanic, David Cameron, a declarat recent ca va introduce un program guvernamental de sprijinire a pietei imobiliare aflata in impas. In cadrul programului intitulat “Strategia privind locuintele”, Guvernul britanic va garanta cu un procent de 95% creditele ipotecare in speranta dezmortirii pietei. “Trebuie sa rupem cercul vicios in care bancile nu imprumuta, constructorii nu construiesc si cumparatorii nu cumpara”, a[...]

Citeste mai mult
coming back soon