Yandex.Metrica

Creșteri imobiliare în 2020: tranzacții în valoare de 65 de milioane de euro, în Brașov și Cluj

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

creștere imobiliara 2020

Românii au luat credite ipotecare de  peste 11 miliarde de lei în 2020, iar Programul Noua Casă a accelerat procesul de achiziție de locuințe. Astfel, valoarea totală a proprietăților tranzacționate în 2020 de agenția imobiliară Blitz a atins cifra de 65 de milioane de euro în Brașov și Cluj. Peste 30% din tranzacții au fost prin intermediul unei forme de finanțare bancară.

”Cifra de vânzări a companiei a depășit 2.5 milioane de Euro, în creștere față de 2019, iar a doua jumătate a anului a însemnat pentru noi o perioadă intensă de activitate, în care am recuperat lunile mai slabe din cel de-al doilea trimestru. Pentru a susține această dezvoltare, am extins rețeaua de angajați și colaboratori, depășind la finalul anului trecut 150 de persoane.  Un focus special a fost acordat reorganizării și revitalizării departamentelor de ansambluri rezidențiale și de vânzări case, pe fondul creșterii în piață a dinamicii pe aceste segmente”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz

De asemenea, în ciuda contextului prezent din ultimul an, cererea a rămas robustă, în piața imobiliară și dă semne de revenire în 2021.

Programe de training intern & Dezvoltare națională

Numărul de vizionări efectuate a depășit 15,000 pe parcursul anului 2020, acest lucru însemnând o medie de peste 1250 de vizionări pe lună.

”2020 a fost  pentru noi un an foarte important. O dată cu aniversarea a 10 ani, am implementat o serie de programe de dezvoltare internă, atât pentru agenți, cât și pentru manageri, pentru a crește calitatea serviciilor noastre și a oferi clienților o experiență unică pe piață. Optimizarea continuă a platformei noastre, precum și implementarea unor facilități digitale noi – așa cum sunt, de exemplu vizionările virtuale, s-au tradus printr-o creștere semnificativă a numărului de vizite pe site-ul Blitz”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

La finalul lui 2020, agenția a demarat inițiativa de extindere la nivel național prin deschiderea celui de-al doilea birou în Brașov, pe lângă cel deja înființat în 2018. Blitz vizează deschiderea a peste 20 de birouri în următoarea perioadă în principalele centre economice ale țării, inclusiv în Capitală. Modelul de extindere va fi unul mixt, cuprinzând atât birouri proprii, cât și parteneriate locale în sistem franciză. 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 1 an 0 Comentarii

Blitz Imobiliare, un deceniu de creștere neîntreruptă pe piața imobiliară clujeană și națională

Anul 2020 reprezintă atât un început de deceniu, cât mai ales un frumos moment aniversar pentru Blitz, care sărbătorește 10 ani de activitate de succes în domeniul imobiliarelor. Acești ani au însemnat mai mult decât o simplă trecere a timpului, și a marcat drumul de creștere accelerată, de la o idee antreprenorială la una din cele mai de succes companiii[...]

Citeste mai mult
Acum 9 luni 0 Comentarii

Cătălin Priscorniță, liderul anului în imobiliare în România, Blitz cea mai puternică agenție imobiliară din Cluj-Napoca a 5-a oară consecutiv!

Blitz a câștigat două prestigioase premii la ediția 2020 a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și dedicat recunoașterii meritelor și premierii realizărilor în acest domeniu de activitate. În acest an, datorită restricțiilor specifice ale perioadei, evenimentul s-a desfășurat în premieră, integral online. În cadrul fiecărei secțiuni, juriul a cuprins personalități relevante[...]

Citeste mai mult
Acum 6 luni 0 Comentarii

Cererea pe piața imobiliară a crescut cu 15% în luna august, după scăderea masivă din primăvară

Cererea pe piața imobiliară a crescut cu 15% în luna august față de ianuarie, după scăderea abruptă de aproape 70% la finalul lunii martie, în contextul epidemiei. După un început de an promițător cu o creștere accelerată în primul trimestru de 11% la nivel de dinamică a cererilor față de aceeași perioadă a anului precedent, incertitudinea din piață, precum și[...]

Citeste mai mult
coming back soon