Yandex.Metrica

Crestere usoara a preturilor locuintelor in luna august. Vezi care este singurul cartier unde preturile au scazut!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform indicelui Blitz, atat apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca cat si cele din comunele invecinate, s-au apreciat usor in luna august 2014. Indicele Blitz pentru Cluj-Napoca a atins valoarea medie de 991 euro/mp, in crestere fata de celelalte luni de vara, semn ca ne asteapta o toamna activa in sectorul imobiliar.

august 1

In ceea ce priveste tipul apartamentelor de vanzare, cel mai mult s-au apreciat cele cu o camera, pretul public al acestora ajungand in luna august la 1019 euro/mp in Cluj-Napoca(fata de 1.006 euro/mp in iulie) si la 832 euro/mp in Cluj Napoca plus vecinatati(fata de 821 euro/mp in luna iulie).

Topul cartierelor clujene isi pastreaza configuratia din luna anterioara, toate cartierele analizate raportand cresteri de preturi, cu o singura exceptie, Marasti, unde indicele Blitz a inregistrat valoarea de 994 euro/mp, cu 1 euro/mp mai putin decat in luna iulie 2014.

august 2

Asa cum se poate observa in tabelul de mai sus, preturile apartamentelor din Floresti inregistreaza a doua luna consecutiva de crestere, valoarea medie a acestora atingand in luna august aceeasi valoare inregistrata la inceputul anului.

“Este prematur sa ne pronuntam in privinta unui trend de crestere pentru apartamentele din Floresti, dar acordam o atentie deosebita acestui aspect mai ales ca indicele Blitz din ultimele doua luni a raportat o evolutie in aceasta zona”, a declarat Razvan Roscaneanu, consilier imobiliar in cadrul biroului de vanzari Blitz Floresti.

august

Indicele Blitz prezinta valoarea medie(exprimata in euro/mp) a preturilor publice pentru apartamentele de vanzare, diferentiind proprietatile din Cluj-Napoca de cele din comunele invecinate(Floresti, Baciu, Apahida).

Indicele Blitz tine cont de caracteristicile generale ale apartamentelor de vanzare(tip, zona, numar de camere), nu si de gradul de finisare sau de vechimea constructiei.

Pentru acuratetea rezultatelor, au fost eliminate valorile cele mai mici si cele mai mari ale apartamentelor de vanzare, acestea fiind catalogate drept nereprezentative.

Echipa Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Indicele Blitz februarie 2014
Acum 7 ani 0 Comentarii

"Pipera Clujului" din nou in top! Vezi cat costa apartamentele din Buna Ziua si din celelalte cartiere ale Clujului in februarie

Piata imobiliara clujeana, in sectorul vanzarilor de apartamente, raporteaza o stare de echilibru in primele doua luni ale anului 2014, conform indicelui Blitz Imobiliare. Astfel, cresterile constante de preturi publice medii din unele cartiere sunt echilibrate de scaderile de preturi din celelalte, facand ca indicele Blitz sa creasca in februarie doar cu 1 euro/mp fata de luna anterioara, ajungand la[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
coming back soon