Yandex.Metrica

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni este posibila la Bancpost!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Bancpost, una dintre cele mai importante banci comerciale care opereaza pe piata din Romania, a lansat ieri o oferta speciala pentru clientii afectati de evolutia monedei elvetiene.

Conversie BancpostAstfel, “fericitii posesori” ai unor credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca, au acum posibilitatea de a le converti in moneda nationala la dobanzi foarte avantajoase. In primii trei ani, clientii vor beneficia de o dobanda fixa de 1,5% pe an, ceea ce se va traduce in rate medii cu 30% mai mici. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi de Robor 3 luni+ o marja fixa, neprecizata in comunicatul dat ieri presei si preluat de Agerpres.

Sperantele celor care credeau ca vor beneficia de un curs de schimb avantajos au fost naruite, conversia realizandu-se la cursul din ziua realizarii operatiunii si nu la cel din 2008, cum isi doreau clientii. Totusi, Bancpost nu va percepe niciun comision de administrare a creditului si de analiza a dosarului.

“Exista un interes crescut din partea clientilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua oferta Bancpost vine in intampinarea acestor asteptari”, a declarat Andreea Mincu, director executiv in cadrul bancii.

Bancpost a fost printre cele mai interesate banci comerciale in rezolvarea problemelor intampinate la inceputul anului de clientii cu credite in franci elvetieni. Astfel, banca a luat diverse masuri pentru a ajuta clientii sa depaseasca perioada mai delicata in care francul a crescut foarte mult, starnind panica in randul acestora. Alaturi de reducerea dobanzii si alte discounturi personalizate, Bancpost a venit acum cu varianta conversiei, punand capat “crizei elvetiene”.

Sursa: Capital

Echipa Blitz

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Francul elvetian si creditele ipotecare

Cei care au solicitat credite ipotecare in franci elvetieni sau in yeni japonezi au fost pusi in situatia nefericita de a plati dobanzi lunare de cel putin doua ori mai mari decat in momentul semnarii contractelor. Romania Libera ne informeaza ca institutiile financiare au de recuperat, in franci elvetieni, echivalentul a 3,2 miliarde de euro, astfel ca lovitura a fost[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

SOC pe piata bancara! Creditele in franci elvetieni vor putea fi convertite in lei!

O decizie irevocabila a Tribunalului Galati, care a redus practic ratele unui client nemultumit la jumatate, ar putea fi fructificata de toti "posesorii" de credite in franci elvetieni. Francul elvetian reprezenta in 2007 una dintre cele mai bune variante de creditare, in conditiile in care dobanzile pentru aceasta moneda erau foarte avantajoase, iar cursul de schimb stabilizat la 1,8 lei[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cele mai avantajoase 5 credite de nevoi personale in lei

Portalul financiar Efin.ro a realizat un top al celor mai avantajoase cinci credite de nevoi personale in lei care se regasesc in oferta bancilor comerciale. Clasamentul a fost realizat prin analiza urmatoarelor criterii: 1. Costuri (dobanda, DAE, comisioane): s-au comparat ofertele bancilor in functie de acesti parametri, atribuindu-se fiecareia un scor de la 1 la 5; 2. Avantaje: unele institutii[...]

Citeste mai mult
coming back soon