Yandex.Metrica

Continental pe tobogan!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce a ratat primele sapte licitatii si nici primaria nu si-a manifestat dreptul de preemtiune, compania Expert Insolventa a micsorat cu 10% pretul de pornire pentru viitoarele licitatii. Am pus termenul la plural, pentru ca, probabil, va mai curge multa apa pe Somes pana se va clarifica situatia Hotelului Continental.

Noul pret al hotelului este acum de 5,92 milioane de euro fara TVA, fata de 6,58 milioane cat a fost pana in prezent. Desi interesati au fost, nimeni nu a bagat mana in buzunar pana in prezent, pentru a cumpara hotelul. Nici Primaria Cluj nu a salvat onoarea orasului desi, la randul sau, este interesata de achizitionarea hotelului.

“Primaria este in continuare interesata de aceasta cladire, dar nu putem cumpara o proprietate pana cand nu este foarte clara situatia juridica a acesteia”, a afirmat primarul Emil Boc.

Deschidere exista si din partea firmei de insolventa, in sensul de a clarifica problemele ridicate de primarie, insa cele doua parti nu au ajuns inca la niciun rezultat.

“Au fost trimise Primariei Municipiului Cluj-Napoca toate documentele solicitate care sunt detinute sau au fost obtinute de lichidatorul judiciar si care sunt de natura sa clarifice situatia imobilului. Documentele au fost transmise in lunile iunie, iulie si august 2012. Nu a fost primita nicio comunicare din partea autoritatilor locale din care sa rezulte ca inteleg sa exercite in mod clar si neechivoc dreptul de preemtiune”, au declarat reprezentantii Expert Insolventa.

In timp ce declaratiile celor doua parti se contrazic, cladirea Hotelului Continental se degradeaza pe zi ce trece.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Se vinde Hotelul Continental!

Dupa un an de licitatii esuate, la care nu s-a prezentat nici macar un cumparator interesat, dupa ce nici primaria nu si-a activat dreptul de preemtiune asupra cladirii in care a functionat Hotelul Continental, s-a trecut la faza vanzarii directe ca urmare a unei oferte ce a fost depusa. 5 milioane de euro este oferta inaintata de omul de afaceri[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Primaria nu va cumpara Hotelul Continental desi cladirea este monument istoric!

Ultima sansa pentru salvarea monumentului istoric, in care a activat Hotelul Continental din centrul Clujului, a fost irosita. Astfel dupa ce Ministerul Culturii si-a ratat sansa, depasind termenul de 11 iunie, termen pana la care isi putea manifesta dreptul de preemtiune, Primaria spune si ea "pas". "In cazul in care ar fi achizitionat Hotelul Continental in cunostinta de cauza, in[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Hotelul Continental de vanzare pentru 6,5 milioane de euro!

Telenovela in care rolul principal este jucat de Hotelul Continental din Cluj-Napoca, pare sa nu se mai termine niciodata. Astfel, dupa ce in 2005 a fost cumparat de miliardarul Dorel Tamas, hotelul a trecut prin diferite faze: de centru comercial, vanzari fantoma, iar acum insolventa si faliment pentru societatea care-l detine, Ardeleana S.A. Alba-Iulia. Companie in faliment, patron urmarit international[...]

Citeste mai mult