Yandex.Metrica

Constructorii chinezi bat record dupa record!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La sfarsitul anului trecut, compania chineza de constructii Broad Group, a reusit performanta de a construi un hotel de 30 de etaje in doar 360 de ore, intre Craciun si Revelion!

Compania chineza nu este la prima isprava de acest gen, tot anul trecut ei reusind sa construiasca un hotel de 15 etaje in doar 6 zile! Broad Group este specializata in constructia de cladiri ecologice, acestea fiind realizate cu ajutorul unor tehnici moderne, din module prefabricate. De asemenea, cladirea este izolata fonic si termic iar in fiecare camera exista un aparat care masoara calitatea aerului. Datorita sistemului avansat folosit, cladirile sunt rezistente la cutremure cu magnitudine ridicata, de pana la 9 grade pe scara Richter, fiind de 5 ori mai rezistente decat cladirile clasice din China.

Recordul constructorilor este cu atat mai impresionant cu cat acestia au lucrat doar pe timpul zilei.

Sursa: www.gandul.info

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Romania a atras 7% din valoarea tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est

Valoarea tranzactiilor cu proprietati imobiliare -birouri, hoteluri, spatii retail, parcuri industriale- incheiate anul trecut in Europa Centrala si de Est a ajuns la cinci miliarde euro, cu 90% peste nivelul din 2009, Romania reusind sa atraga circa 7% din total, potrivit CB Richard Ellis (CBRE) "Piata de investitii din Europa Centrala si de Est si-a continuat revenirea in 2010 dupa[...]

Citeste mai mult
coming back soon