Constructiile din Romania din nou pe primul loc in Europa!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Constructiile din Romania din nou pe primul loc in Europa!Dupa ce in luna iunie, statisticile aratau faptul ca in Romania constructiile au intrat in impas, fiind ultimii in topul european la acest capitol, in iulie tara noastra s-a catarat pe primul loc in acest top, semn ca nu am scapat de starea de instabilitate din cadrul acestui sector.

Dezvoltatorii romani sunt dependenti de obtinerea de fonduri, altfel nu putem explica aceste cifre extremiste cu care “se lauda” constructiile romanesti. Sa raportezi o crestere de 8,6% fata de luna anterioara in conditiile in care media europeana este de plus 0,7% iar media zonei euro de 0,3% este cu adevarat o performanta. Insa performantele constructiilor din Romania nu se opresc aici. Daca ne raportam la iulie 2012, cresterea este de 14,2%, in timp ce media europeana este de minus 1,1% iar cea a zonei euro de minus 1,2%.

Doar sase state membre ale UE au inregistart cresteri in sectorul constructiilor in iulie 2013 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut.

Sursa: www.realitatea.net

Echipa Blitz imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.