Yandex.Metrica

Conac de vanzare cu preluare de chiriasi…fantome!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Casa cu cele mai multe fantome pe metru patrat” este de vanzare. Este vorba despre un conac din secolul al 19-lea, bantuit, se pare, de sufletele celor sapte fosti proprietari ai imobilului.

Constructia are un pret de vanzare de 1,1 milioane de dolari, desi initial a fost listata la 1,8 milioane de dolari. “Povestea” conacului n-a atras foarte multi curiosi, drept urmare, pretul a fost ajustat drastic. Si asta in ciuda faptului ca locuinta este una valoroasa in fond, care pe langa vechime, dispune de amenajari interioare de exceptie: vitralii, doua camine de marmura, etc. Specialistii in domeniu confirma faptul ca proprietatea ar putea sa fie vanduta la un pret mai mare daca nu ar avea “chiriasi” inclusi. Numai chiria pentru un astfel de imobil ar fi in jur de 60.000 de dolari. Dar cine ar putea locui aici mai mult de cateva ore?

Povestea conacului bantuit a inceput acum aproape 100 de ani. In 1915 a aparut prima fantoma, a unei foste femei de servici, care a inceput sa-i tulbure pe locatari. De-a lungul timpului si-au facut aparitia si alti fosti locuitori ai conacului. Senzationalul unui astfel de subiect a facut ca in 1969, un ziarist de la St Paul Pionner Press sa se ofere sa locuiasca in casa bantuita o noapte pentru a demonstra ca totul este o facatura. Insa nu l-a prins dimineata. La miezul noptii a iesit ingrozit si a jurat sa nu mai calce niciodata in acest loc.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Nou record pe piata imobiliara din New York. Vezi cine a cumparat cel mai scump apartament!

Un apartament situat intr-un conac istoric de pe Fifth Avenue a fost recent achizitionat pentru 75 de milioane de dolari, o suma record pentru piata imobiliara locala. Apartamentul are 8 dormitoare si vedere spre Central Park. Cine putea sa plateasca o asemeanea suma pentru un apartament? Roman Abramovici, miliardarul rus cu o avere de peste 10 miliarde de dolari, cel[...]

Citeste mai mult
DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu aceasta suma!
Acum 7 ani 0 Comentarii

Leonardo DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu acesti bani!

Proaspatul castigator al Globului de Aur pentru cel mai bun actor si favoritul premiilor Oscar si-a vandut proprietatea din Malibu pe care platise in 2002, 6 milioane de dolari. Dupa doi ani de incercari, in care pretul vilei de pe malul Oceanului Pacific a suferit scaderi repetate, incepand cu 23 milioane de dolari in 2012, redus anul trecut la 19[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Top Forbes: cel mai bogat om din lume. Aflati cine este cel mai bogat roman si in ce a investit in ultima perioada!

Pentru al treilea an la rand, Topul Forbes este dominat de mexicanul Carlos Slim Helu cu o avere de 69 de miliarde de dolari. Afacerile mexicanului se desfasoara in domeniul telecomunicatiilor, el controland trei astfel de companii: Telcel, Telmex si America Movil. Podiumul este completat de Bill Gates, cu o avere de 61 de miliardede dolari(in crestere cu 5 miliarde[...]

Citeste mai mult
coming back soon