Yandex.Metrica

Companiile de IT domina piata birourilor din Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Noua cladire de birouri din Parcul Caragiale, construita peste vestigiile arheologice, si-a gasit deja primul chirias, o companie furnizoare de solutii software pentru domeniul financiar.

Companiile de IT domina piata birourilor din Cluj!Ullink, o companie cu centre in New York, Sao Paulo, Londra sau Paris si care pana in prezent activa in cladirea City Business Center din Piata Mihai Viteazul, va fi primul chirias al cladirii de birouri Domus, cunoscuta publicului clujean pentru ca a fost construita deasupra unor ruine din vremea romanilor.

“In prima faza luam doua etaje in cladirea Domus, care acopera pe termen mediu necesarul nostru de spatiu. Avem acum o echipa de 85 de persoane, dar planurile noastre sunt de a ajunge la 100 de oameni in perioada urmatoare. Spatiile din noua locatie permit instalarea a 120-130 de angajati. Planul este ca pana la sfarsitul lunii sa fim mutati”, a declarat Cristian Ruja, product development manager al Ullink.

“Relocarea a fost motivata in primul rand de planurile de extindere: aveam nevoie de spatiu suplimentar. In plus, ne dorim sa le oferim angajatilor conditii cat mai bune, iar un alt criteriu in identificarea sediului era ca imobilul unde ne instalam sa fie in zona centrala. De asemenea, termenul de finalizare al acestui proiect s-a potrivit cu nevoia noastra de mutare”, a completat Ruja.

Mutarea celor de la Ullink a fost confirmata de reprezentantii cladirii din Parcul Caragiale.

“Cei de la Ullink, care se muta la noi in cladire, vor ocupa in jur de 1.000 metri patrati. Pentru restul spatiului suntem in discutii cu mai multe companii si avem optiunea de a compartimenta suprafata ramasa disponibila, pentru ca cererile existente vizeaza suprafete mai mici, de 200, 250 metri patrati”, a explicat Septimiu Pop, unul dintre initiatorii proiectului.

In general, companiile de IT tin capul de afis in ceea ce priveste cele mai importante tranzactii de pe piata birourilor. Astfel, cei de la EBS sunt in plin proces de ocupare a noului spatiu din cladirea Bancii Transilvania de pe str. Gh. Baritiu nr.1, in timp ce in Coratim Business Center s-au mutat cei de la Pitech Plus.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon