fbpx Yandex.Metrica

Colosseum – Cel mai mare mall din Romania

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Romania va intra glorios in 2013 cu inaugurarea celui mai mare centru comercial din Europa, sau cel putin asta sustin dezvoltatorii viitorului mall numit sugestiv Colosseum, mall care face de altfel parte dintr-un proiect mult mai amplu.

Lucrarile au fost deja demarate iar primul pas notabil al proiectului este deschiderea la finele acestui an a unui parc de retail cu o suprafata de peste 53.000 mp. Daca totul merge conform planurilor, lurarile la respectivul parc vor fi incheiate in noiembrie 2011.

Deocamdata nu se cunosc toate detalii legate de acest proiect; se stie insa ca se va deschide in uriasul parc de retail un hipermarket Carrefour si primul magazin Leroy Merlin DIY din Romania.

Pasul doi al amplului proiect il reprezinta constructia propriu-zisa a Colosseumului. Acesta va avea 3 bulevarde principale de shopping: Via Milano (marcile cele mai populare), Corso Capri (lanturi de magazine destinate adolescentilor si tinerilor), si Bulevardul Bellini (marcile de lux). Celelalte puncte majore de interes le reprezinta cele 12 sali de cinema, cele 20 de piste de bowling si un un food-court imbracat in marmura.

Dupa prim calcul estimativ, s-a ajuns la concluzia ca mall-ul va pune la dispozitia clientilor nu mai putin de 480 de magazine.

Mall-ul Colosseum va avea o suprafata aproximativa de 137.000 mp si va fi construit in cartierul Chitia, in vecinatatea cartierului Bucurestii Noi din sectorul 1 al capitalei.

Intregul proiect – mall-ul si parcul retail – necesita o investie de peste 350.000 milioane de euro.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Romania si isteria mallurilor

Asa cum era de asteptat, din zecile de malluri anuntate cu aplomb in perioada 2007-2008 cele mai multe au trecut in trista nefiinta inainte de a fi fost construite.  Din cele care mai au unele sanse de manifestare in lumea dura si instabila a concretului, nu putine sunt cele care nu reusesc sa faca tranzitia de la stadiul de proiect[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Prognoza: 20 de centre comerciale in doar 2 ani

Ni s-a adus recent la cunostinta ca Romania va avea in viitorul nu foarte indepartat cea mai mare suprafata de mall-uri din Europa Centrala si de Est. Astfel, specialistii acestui sector estimeaza ca numarul centrelor comerciale va creste, in urmatorii doi ani, de la 68, cate activeaza acum in tara noastra, la 88. In ciuda faptului ca investitorii straini se[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Sapte mall-uri noi pana la sfarsitul acestui an

Stim cu totii ca piata de retail din Romania cunoastea un reviriment cu totul neasteptat. Specialistii acestui domeniu ne aduc la cunostinta faptul ca tara noastra va intra in perioada imediat urmatoare in topul statelor cu cele mai vaste centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Cu alte cuvinte, ne vom mandri cat de curand cu una dintre cele[...]

Citeste mai mult
coming back soon