Yandex.Metrica

Clujul din nou pe primul loc la cresterea preturilor locuintelor in luna aprilie!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform datelor furnizate de portalul www.imobiliare.ro, pentru a doua luna consecutiv, Cluj-Napoca raporteaza o crestere a preturilor medii ale locuintelor. Astfel, dupa ce in martie pretul mediu crescuse cu 1,7% fata de luna anterioara, in aprilie s-a inregistrat o noua crestere de 1,1 %. Pretul mediu pentru locuintele din Cluj-Napoca la nivelul lunii aprilie a ajuns la 950 euro/mp.

In mod absolut surprinzator, mai mult s-au apreciat apartamentele din blocurile vechi, cresterea inregistrata in acest sector, fiind de 1,5 %, in timp ce locuintele noi s-au apreciat cu 0,8%.

Garsonierele, mai scumpe ca anul trecut!

Datele furnizate de portalul www.imobiliare.ro arata faptul ca garsonierele din Cluj-Napoca au ajuns sa fie mai scumpe ca anul trecut cu 0,6% si ne referim aici la unitatile din blocurile vechi.

Piata imobiliara la nivel national incepe sa faca uitata criza!

O usoara crestere s-a inregistrat si la nivel national, valoarea medie a locuintelor fiind cu 0,1% mai mare ca in luna martie, indicele national imobiliare.ro atingand astfel 1.004 euro/mp.

Daca ne referim la principalele orase, trendul crescator stabilit de Cluj-Napoca, n-a fost urmat de exemplu de Timisoara sau Ploiesti, unde s-au inregistrat scaderi fata de luna martie.

Sursa: Monitorul de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj sunt precum vinul: cu cat sunt mai vechi, cu atat sunt mai scumpe si mai apreciate!

Pretul mediu al apartamentelor din Cluj-Napoca a crescut in luna august cu 0,4%, conform datelor imobiliare.ro. Acelasi trend a fost urmat doar de catre Bucuresti, cu o crestere de 0,3% si Timisoara, cu o crestere de 0,8%. La nivel national preturile insa au scazut "Asistam, pentru a doua luna consecutiv, la atingerea unui nou prag minim al indicelui preturilor apartamentelor,[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In martie preturile apartamentelor din Cluj-Napoca au inregistrat cea mai mare crestere din tara!

Conform portalului national, www.imobiliare.ro, apartamentele din Cluj-Napoca au avut preturi cu 0,6% mai mari in martie fata de luna precedenta. Dupa scaderi consecutive in ianuarie(-0,8%) si februarie(-0,6%), luna martie a adus aprecieri ale preturilor pentru Cluj-Napoca, in alte mari orase ale tarii inregistrandu-se scaderi(Bucuresti, Ploiesti, Timisoara). Indicele imobiliare.ro pentru luna martie are valoarea de 940 euro/mp. Aceasta crestere a fost[...]

Citeste mai mult