Yandex.Metrica

Clujul din nou pe primul loc la cresterea preturilor locuintelor in luna aprilie!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform datelor furnizate de portalul www.imobiliare.ro, pentru a doua luna consecutiv, Cluj-Napoca raporteaza o crestere a preturilor medii ale locuintelor. Astfel, dupa ce in martie pretul mediu crescuse cu 1,7% fata de luna anterioara, in aprilie s-a inregistrat o noua crestere de 1,1 %. Pretul mediu pentru locuintele din Cluj-Napoca la nivelul lunii aprilie a ajuns la 950 euro/mp.

In mod absolut surprinzator, mai mult s-au apreciat apartamentele din blocurile vechi, cresterea inregistrata in acest sector, fiind de 1,5 %, in timp ce locuintele noi s-au apreciat cu 0,8%.

Garsonierele, mai scumpe ca anul trecut!

Datele furnizate de portalul www.imobiliare.ro arata faptul ca garsonierele din Cluj-Napoca au ajuns sa fie mai scumpe ca anul trecut cu 0,6% si ne referim aici la unitatile din blocurile vechi.

Piata imobiliara la nivel national incepe sa faca uitata criza!

O usoara crestere s-a inregistrat si la nivel national, valoarea medie a locuintelor fiind cu 0,1% mai mare ca in luna martie, indicele national imobiliare.ro atingand astfel 1.004 euro/mp.

Daca ne referim la principalele orase, trendul crescator stabilit de Cluj-Napoca, n-a fost urmat de exemplu de Timisoara sau Ploiesti, unde s-au inregistrat scaderi fata de luna martie.

Sursa: Monitorul de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon