Cluj-Napoca se afla pe primul loc in topul regional al oraselor cu cea mai mare suprafata de birouri!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform unui studiu realizat de compania Jones Lang LaSalle, preluat de www.capital.ro, Clujul domina piata birourilor la nivel national, excluzand capitala. Stocul actual de spatii de clasa A si B este de 119.000 metri patrati, iar la aceasta suprafata se vor adauga in acest an alti 50.000 de metri patrati inchiriabili.

Cluj-Napoca se afla pe primul loc in topul regional al oraselor cu cea mai mare suprafata de birouriCare sunt proiectele ce vor fi finalizate partial sau total in 2014?

United Business Center Tower, dezvoltat de Iulian Dascalu (Iulius Grup) va oferi clientilor, 10.000 de metri patrati de birouri pana la finele acestui an. De asemenea, prima faza din The Office, cladirea dezvoltata de New Europe Property Investments(NEPI) si de omul de afaceri Ovidiu Sandor, va furniza un stoc de 19.350 mp.

Alti 13.400 de metri patrati, reprezinta a doua etapa a proiectului Liberty Technology Park, proiectul fostului prim ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, dezvoltat pe platforma fostei fabrici Libertatea. In fine, Cluj Business Center, proiectul de pe terenul fostei fabrici de dulciuri Feleacul, al fratilor Buzoianu, isi va desfasura si el episodul al doilea, reprezentat de o suprafata de 8.000 mp de birouri.

Cine sunt clientii cladirilor office clujene?

Principalii clienti sunt companiile din domeniul IT, cunoscut fiind faptul ca universitatile clujene pregatesc specialisti in acest domeniu. Astfel, nume ca Endava, Siemens, IBM, Intel, Iquest sau SoftVision, sunt cele care populeaza cladirile de birouri din Cluj-Napoca, facand ca procentul de neocupare sa fie sub 10%.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.