Cluj-Napoca: Primaria “vaneaza” proprietati imobiliare cu statut problematic

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pare-se ca oficialii urbei clujene au purces la recuperarea terenurilor nefolosite sau folosite in regim ilegal, urmatoarea pe lista neagra fiind o proprietate de peste 3.000 de metri patrati, situata intr-o zona rezidentiala de lux.

Cu alte cuvinte, consilierii locali si-au exprimat recent intentia de a discuta, in perioada imediat urmatoare, in marginea unui proiect de hotarare privind trecerea unui teren de 3.270 mp, de pe strada Eremia Grigorescu, din proprietatea Statului Roman si administrarea Ministerului Sanatatii in domeniul public al municipiului si administrarea Consiliului local.

Asa cum am anuntat, am luat toata averea municipiului «la puricat». Funar a concesionat terenul unde este statia de benzina, parcul si statuia «Horea, Cloca si Crisan». Toata o sa ramana acolo”, a explicat primarul Sorin Apostu.

Specialistii imobiliari clujeni sunt de parere ca strada Eremia Grigorescu se inscrie in categoria zonelor rezidentiale de lux, si asta datorita standardelor relativ ridicate de confort urban.

Intr-o cu totul alta ordine de idei, consilierii vor discuta si situatia juridica a Cimitirului Central.

De exemplu, Cimitirul Central nu e intabulat pe municipiu. Si asta o sa discutam in CL. Vrem sa corectam toate aceste situatii anormale”, a adaugat Apostu.

Autoritatile locale au recuperat anterior si alte terenuri concesionate, dar nefolosite sau cu o situatie juridica incerta, informandu-ne ca aceasta vanatoare imobiliara va continua pana in momentul in care toate proprietatilor problematice vor fi revenit sub administratia Primariei.

Sursa: CityNews.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.