Yandex.Metrica

Cluj-Napoca: Primaria “vaneaza” proprietati imobiliare cu statut problematic

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pare-se ca oficialii urbei clujene au purces la recuperarea terenurilor nefolosite sau folosite in regim ilegal, urmatoarea pe lista neagra fiind o proprietate de peste 3.000 de metri patrati, situata intr-o zona rezidentiala de lux.

Cu alte cuvinte, consilierii locali si-au exprimat recent intentia de a discuta, in perioada imediat urmatoare, in marginea unui proiect de hotarare privind trecerea unui teren de 3.270 mp, de pe strada Eremia Grigorescu, din proprietatea Statului Roman si administrarea Ministerului Sanatatii in domeniul public al municipiului si administrarea Consiliului local.

Asa cum am anuntat, am luat toata averea municipiului «la puricat». Funar a concesionat terenul unde este statia de benzina, parcul si statuia «Horea, Cloca si Crisan». Toata o sa ramana acolo”, a explicat primarul Sorin Apostu.

Specialistii imobiliari clujeni sunt de parere ca strada Eremia Grigorescu se inscrie in categoria zonelor rezidentiale de lux, si asta datorita standardelor relativ ridicate de confort urban.

Intr-o cu totul alta ordine de idei, consilierii vor discuta si situatia juridica a Cimitirului Central.

De exemplu, Cimitirul Central nu e intabulat pe municipiu. Si asta o sa discutam in CL. Vrem sa corectam toate aceste situatii anormale”, a adaugat Apostu.

Autoritatile locale au recuperat anterior si alte terenuri concesionate, dar nefolosite sau cu o situatie juridica incerta, informandu-ne ca aceasta vanatoare imobiliara va continua pana in momentul in care toate proprietatilor problematice vor fi revenit sub administratia Primariei.

Sursa: CityNews.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Primaria, Consiliului Local si CFR se judeca pentru un teren de la periferia municipiului

Cei de la NewsIn ne informeaza ca Regionala de Cai Ferate Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca se judeca intens si cu spor pentru recunoasterea posesiei unui teren de la periferia municipiului, teren ocupat, momentan, de aproximativ 450 de romi. Se pare ca CFR a inaintat acum cateva luni o cerere de ordonanta presedintiala in speranta ca problema va fi[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: 310 cladiri din centrul istoric necesita reparatii capitale

Conform declaratiilor lui Sorin Apostu, nu mai putin de 310 cladiri din centrul istoric al Clujului necesita interventii de restaurare a fatadelor. Se pare, insa, ca lucrarile de reabilitare vor fi demarate la doar 39 de imobile, restul proprietarilor neajungand la un consens in ceea ce priveste documentatia necesara prestarii acestor servicii. Primaria Cluj-Napoca a urgentat procesul de identificare a[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj sau judetul cu cele mai multe hoteluri si pensiuni scoase la vanzare

Conform unei analize a portalului imobiliare.ro, Cluj-Napoca se afla in topul oraselor cu cele mai multe hoteluri, moteluri si pensiuni scoase la vanzare.  In contextul in care suntem in plina si opulenta perioada estivala, aceasta neasteptata situatie a pietei unitatilor de agrement este aproape inexplicabila. Avand, insa, in vedere ca ne resimtim de pe urma recesiunii, nimic din ceea ce[...]

Citeste mai mult
coming back soon