Yandex.Metrica

Cluj-Napoca: Nu ratati evenimentul “Clubul Profesionistilor in Imobiliare”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI) isi face astazi intrarea si pe scena de specialitate din Cluj-Napoca.

Cei interesati de viitorul pietei imobiliare sunt invitati sa participe la aceasta intalnire salutara. Se vor dezbate ultimele controverse, se vor concepe solutii de eficientizare a dinamicii tranzactionale, si se va incerca o trecere in revista a principalelor aspecte problematice ale acestui sector instabil.

Conceput si lansat de portalul imobiliare.ro, portal controlat de compania New Century Holdings, acest eveniment are ca principal obiectiv fundamentarea unui dialog sustinut si constructiv intre agentii imobiliari. Avand in vedere ca acest sector fluctuant este puternic fragmentat, comunitatea agentilor fiind ca si inexistenta, initiativa CPI este mai mult decat laudabila.

Suntem informati, via Wall-Street.ro, ca bugetul alocat acestui eveniment care se vrea pan-national este de 20.000 euro.

Lansat in Bucuresti acum aproape 2 ani, CPI s-a extins considerabil de mult, ajungand in 2011 in orase ca Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Brasov, Craiova si Bacau.

Evenimentul il va avea ca invitat pe celebrul consultant imobiliar, Ilias Papageorgadis. Fondator al grupului de companii MORE, acesta si-a facut intrarea pe piata imobiliara din Romania in 2004, devenind unul dintre cei mai prosperi dezvoltatori din tara.

Compania-mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul celor mai dinamice si mai eficiente firme de imobiliare din Romania, reprezentand mica noastra tara la cele mai relevante evenimente de specialitate din lume (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc.).

Intalnirea patronata de Clubul Profesionistilor in Imobiliare va avea loc la Golden Tulip ANA DOME, Str.Observatorului 129, Cluj-Napoca.

Sursa: Wall-Street.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: "Clubul Profesionistilor in Imobiliare" a fost un succes

Avem placerea de a va informa ca evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare a avut un succes autentic pe scena de specialitate clujeana. Conceput si lansat de reprezentantii portalului imobiliare.ro acum aproximativ doi ani, CPI a devenit in scurta vreme un eveniment relevant la nivel national, organizatorii dorind, in primul rand, sa puna bazele unei comunitati imobiliare structurate si eficiente. Asa[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

"Clubul Profesionistilor in Imobiliare" vine si la Cluj

Suntem informati ca evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare,  lansat in Bucuresti acum aproximaiv 2 ani, isi face intrarea si pe scena de specialitate din Cluj-Napoca. Conceput ca un proiect cu bataie lunga, Clubul Profesionistilor in Imobiliare organizeaza lunar conferinte tematice la care sunt invitati cei mai relevanti agenti imobiliari ai momentului. Obiectivul ultim al acestui eveniment este de a ridica[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Blitz nominalizată "Agenția Anului" în Cluj-Napoca (în 2016)

În 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: "Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca" și "Cel mai puternic Brand din România" pentru anul 2015.   Anul acesta suntem nominalizați la categoria "Agenția Anului" în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc[...]

Citeste mai mult
coming back soon