Yandex.Metrica

Cluj-Napoca: Hotelul Hampton by Hilton va fi lansat maine

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati ca lucrarile de transformare a cladirii Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie in hotel vor fi demarate maine. Evenimentul va fi unul de anvergura si de larga circulatie oficiala.

Cu alte cuvinte, maine isi vor face prezenta pe viitorul santier reprezentantii grupului Hilton si cei ai dezvoltatorilor de la Rembrook, adicatelea purtatorii de cuvant ai celor care se ocupa de lucrarile cu pricina.

Vor mai participa la acest mic dar emotionant eveniment constructorii si proiectantii care vor fi trasi la raspundere daca hotelul Hampton by Hilton Cluj va fi un mare fiasco.

Se pare ca imobilul va avea 109 camere si va fi deveni functional in primavara lui 2011, asta daca totul merge conform planului.

Romania reprezinta o piata unde alocam resurse de dezvoltare suplimentare si apetitul pentru brandurile din portofoliul nostru printre investitorii din regiune continua sa creasca“, a declarat Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development, Europe & Africa, Hilton Worldwide.

Primul hotel care va opera sub un brand al celebrului lant internaţional va fi amenajat in cladirea ridicata “la roşu”, cu alta destinatie, de societatea Akros pe Bulevardul 21 Decembrie. Lucrarile au inceput in 25 iulie, iar compania Sommering Install a fost desemnata antreprenor general.

Noii proprietari au preluat societatea Akros, dezvoltator care a ridicat, “la rosu”, cladirea de pe Bulevardul 21 Decembrie si lucreaza acum la interventiile pentru adaptarea cladirii la noua destinatie: un hotel de 3 stele, care va opera sub unul dintre brandurile Hilton – Hampton.

Beneficiarul lucrarilor este in continuare societatea Akros, acum parte a grupului Rembrook.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Hotel Hilton la Cluj din toamna!

Cluj-Napoca va beneficia de un nou hotel in toamna acestui an, chiar inainte de termenul stabilit initial de dezvoltatorul cladirii. Grupul Hilton este beneficiarul noii cladiri de pe B-dul 21 Decembrie, iar hotelul din prestigiosul grup, va fi unul de categorie economica, Hampton by Hilton, de 3 stele, primul de acest tip din Romania. Lucrarile la noua unitate au inceput[...]

Citeste mai mult
Acum 11 ani 0 Comentarii

Hilton vine la Cluj cu brandul Hampton

Clădirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca urmează să fie preluată de către un fond de investiţii controlat din Marea Britanie. Un fond de investiţii cu acţionariat britanic va prelua clădirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie, potrivit informaţiilor ZIUA de CLUJ. Acesta va dezvolta un hotel care va opera sub brandul Hampton by Hilton, segmentul economic al[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Hilton vrea să transforme un proiect imobiliar blocat din Cluj în hotel

Lanţul hotelier Hilton, care a afiliat pe piaţa locală patru hoteluri în mai puţin de doi ani, intenţionează să deschidă la Cluj un hotel sub brandul Hampton. Construcţia va fi realizată prin modificarea parţială a unui proiect imobiliar blocat care aparţine companiei Akros în hotel marca Hampton by Hilton. În 2006, compania Akros din Cluj, controlată de investitori italieni, a[...]

Citeste mai mult
coming back soon