Yandex.Metrica

Cluj-Napoca: Felinvest isi majoreaza capitalul cu 3 milioane de lei

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Nu toate sunt negre si iremediabil bolnave in Cluj-Napoca. Piata imobiliara, in ciuda faptului ca se resimte de pe urma crizei economice, cunoaste si proiecte active, proiecte care au sanse mari de a fi concretizate in viitorul apropiat, fara a se impotmoli in namolul birocratic specific Romaniei.

Avand in vedere faptul ca nu putine lucrari au fost sistate iar nenumarate firme de factura imobiliara sunt muribunde, astfel de proiecte sanatoase nu pot decat sa ne bucure si sa ne mai resusciteze sperantele naruite in ultimii ani de foarte grea incercare.

Compania clujeana Felinvest, care apartine oamenilor de afaceri Octavian si Calin Buzoianu, isi va majora capitalul social cu trei milioane de lei.

Acesta este principalul punct de pe ordinea de zi a Adunarii generale extraordinare a actionarilor, programata pentru 23 august.

Conform proiectului initiat de Consiliul de administratie, capitalul social al companiei ar urma sa fie majorat de la 1 la 4,2 milioane de lei prin emisia a 31,59 milioane de actiuni nominative, cu valoarea nominala de un ban, in schimbul unui aport in numerar al actionarilor de 3,15 milioane de lei.

Banii ar urma sa fie utilizati pentru investitii, mai precis pentru continuarea lucrarilor la ansamblul imobiliar ridicat pe terenul unei foste fabrici.

O parte din bani au fost virati deja; ii vom folosi la continuarea lucrarilor de la ansamblul nostru imobiliar“, spune Octavian Buzoianu, care detine 70% din acţiuni.„Proiectul imobiliar va avea doua scari, intre care prima se afla la cota 0, dupa ridicarea a doua niveluri de subsol. In ce priveste a doua scara, aici au fost facute doar excavarile si consolidarea versantilor”.

Felinvest este noul nume al fostei fabrici de dulciuri Feleacul, care si-a vandut marcile si utilajele catre grupul de panificatie Boromir si a rămas cu terenul de sub fosta unitate, pe care ar urma sa fie ridicat un ansamblu imobiliar.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Tranzactii imobiliare - Potential de 500 mil. euro in 2011

Valoarea tranzactiilor imobiliare ar putea ajunge in 2011 la 500 milioane de euro, in crestere fata de nivelul inregistrat in acest an, potrivit estimarilor DTZ Echinox, care considera ca diferentele dintre asteptarile proprietarilor si cele ale investitorilor s-au diminuat. "Cred ca anul 2011 va concretiza multe dintre asteptarile noastre din 2010, si anume atingerea unui volum investitional de aproximativ 500[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Trei proiecte pentru un Cluj extins

Cluj-Napoca este un oras aparent imun la efectele dezastruoase ale recesiunii. In ciuda faptului ca piata imobiliara locala s-a resimtit in ultimii doi ani, dinamica rezidentiala a continuat fara modificari notabile de directie. S-au construit si se construiesc cartiere noi, iar dezvoltatorii insista neabatuti sa implementeze proiecte urbanistice mai mult sau mai putin pertinente. Suntem informati, via Imopedia.ro, ca trei[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj sau judetul cu cele mai multe hoteluri si pensiuni scoase la vanzare

Conform unei analize a portalului imobiliare.ro, Cluj-Napoca se afla in topul oraselor cu cele mai multe hoteluri, moteluri si pensiuni scoase la vanzare.  In contextul in care suntem in plina si opulenta perioada estivala, aceasta neasteptata situatie a pietei unitatilor de agrement este aproape inexplicabila. Avand, insa, in vedere ca ne resimtim de pe urma recesiunii, nimic din ceea ce[...]

Citeste mai mult