Cluj-Napoca: Felinvest isi majoreaza capitalul cu 3 milioane de lei

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Nu toate sunt negre si iremediabil bolnave in Cluj-Napoca. Piata imobiliara, in ciuda faptului ca se resimte de pe urma crizei economice, cunoaste si proiecte active, proiecte care au sanse mari de a fi concretizate in viitorul apropiat, fara a se impotmoli in namolul birocratic specific Romaniei.

Avand in vedere faptul ca nu putine lucrari au fost sistate iar nenumarate firme de factura imobiliara sunt muribunde, astfel de proiecte sanatoase nu pot decat sa ne bucure si sa ne mai resusciteze sperantele naruite in ultimii ani de foarte grea incercare.

Compania clujeana Felinvest, care apartine oamenilor de afaceri Octavian si Calin Buzoianu, isi va majora capitalul social cu trei milioane de lei.

Acesta este principalul punct de pe ordinea de zi a Adunarii generale extraordinare a actionarilor, programata pentru 23 august.

Conform proiectului initiat de Consiliul de administratie, capitalul social al companiei ar urma sa fie majorat de la 1 la 4,2 milioane de lei prin emisia a 31,59 milioane de actiuni nominative, cu valoarea nominala de un ban, in schimbul unui aport in numerar al actionarilor de 3,15 milioane de lei.

Banii ar urma sa fie utilizati pentru investitii, mai precis pentru continuarea lucrarilor la ansamblul imobiliar ridicat pe terenul unei foste fabrici.

O parte din bani au fost virati deja; ii vom folosi la continuarea lucrarilor de la ansamblul nostru imobiliar“, spune Octavian Buzoianu, care detine 70% din acţiuni.„Proiectul imobiliar va avea doua scari, intre care prima se afla la cota 0, dupa ridicarea a doua niveluri de subsol. In ce priveste a doua scara, aici au fost facute doar excavarile si consolidarea versantilor”.

Felinvest este noul nume al fostei fabrici de dulciuri Feleacul, care si-a vandut marcile si utilajele catre grupul de panificatie Boromir si a rămas cu terenul de sub fosta unitate, pe care ar urma sa fie ridicat un ansamblu imobiliar.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.