Cluj-Napoca: Extinderea ansamblului de cladiri Bella Park din cartierul Buna Ziua va fi incheiata la sfarsitul acestui an

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Judetul Cluj este unitatea administrativ-teritoriala cu cele mai multe case construite din 2008 incoace, sau cel putin aceasta este concluzia ultimelor studii de piata efectuate de variile firme de specialitate active pe piata noastra.

In ton cu aceasta realitate “absoluta”, dezvoltatorii trustului CRE ne informeaza ca lucrarile de extindere a ansamblului Bella Park din cartierul Buna Ziua vor fi incheiate cel tarziu la sfarsitul acestui an.

In ansamblul Bella Park au fost vandute intr-o prima etapa 50 de case si apartamente in vila, iar cererea din piata a determinat in 2008 demararea unor lucrari noi de constructie pentru extinderea proiectului cu alte 40 de locuinte, mai precis un al treilea sir de imobile alipit conceptului initial.

In acest moment mai sunt disponibile spre vanzare opt case si sase apartamente.

Casele din Bella Park au suprafete construite intre 177 si 377 mp, in funcţie de modelul de locuinta, cu teren aferent de 197 pana la 368 mp, iar dezvoltatorii au anuntat preturi promotionale pentru aceasta faza a proiectului.

“Pentru ca mai toti clientii nostri au dorit sa isi compartimenteze si sa isi finiseze interiorul locuintei in functie de preferinte, am ales sa pastram interioarele caselor nefinisate, permitand astfel un grad cat mai ridicat de personalizare. Venim cu propuneri, cu variante si modele, iar clientul isi alege ceea ce i se potriveste atat ca stil, cat si ca pret”, a precizat Nagy Zoltan, directorul general al Trustului CRE.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.