Yandex.Metrica

CLuj-Napoca: Doua blocuri de peste 100 de apartamente, finalizate in aceasta toamna

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dezvoltatorii imobiliari din Cluj-Napoca au renuntat, pe timp de criza, la planurile marete si s-au concentrat, in genere, pe executarea proiectele de dimensiuni modeste, singurele ansambluri rezidentiale de peste 100 de apartamente finalizate in acest an fiind Flora Parc si Dorobantilor Residence.

Constructia Flora Parc a demarat in martie 2011 si are termen de finalizare data de 1 decembrie, potrivit dezvoltatorilor. Blocul are 151 de apartamente si va dispune de 160 de parcari, dintre care 100 subterane. Locuintele au 1-3 camere si preturi care pornesc de la 900 euro/mp (semifinisat). Astfel, preturile apartamentelor incep de la 35.600 si trec de 97.000 de euro, in functie de numarul de camere, suprafete, stadiu de finisaj si dotari.

Transilvania Constructii are mai putin de o luna pana la finalizarea lucrarilor pentru blocul din cartierul Marasti, potrivit graficului stabilit. Dorobantilor Residence va avea 110 apartamente si 120 de locuri de parcare. Imobilul dispune de 20 de tipuri de apartamente, cu 2-4 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 52,6 si 152,7 mp. La etajele 11 si 12 sunt proiectate apartamente tip duplex, cu trei sau patru camere. Conducerea companiei a estimat pentru acest an vanzari de 1,5 milioane de euro in ansamblu.

Am vandut destul de bine, atat cat ne-am programat in aceasta faza, de constructie. Inca nu avem CF-uri, iar oamenii sunt reticenti sa cumpere, avand in vedere precedentele din piata cu proiecte imobiliare nefinalizate. Mai avem aproximativ o luna pana la termenul de finalizare a lucrarilor“, a precizat presedintele Transilvania Constructii, Mircea Timofte.

Initial, termenul de finalizare al blocului de pe Dorobanţilor a fost luna august, insa o parte dintre proprietarii din zona au fost nemultumiti de ridicarea imobilului in vecinatate, motiv pentru care lucrarile au fost intrerupte.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: In ciuda scaderilor din ultimele luni, apartementele continua sa fie scumpe

Conform celui mai recent studiu de piata realizat de compania de evaluare Darian, Cluj-Napoca este al doilea cel mai scump oras din Romania, devansat fiind, cum era de asteptat, de Bucuresti. Trebuie remarcat, insa, faptul ca diferenta dintre urbea din Transilvania si Capitala este aproape irelevanta, preturile apartamentelor scoase pe piata fiind relativ similare. Astfel, in Cluj-Napoca pretul mediu unitar[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Piata chiriilor se resimte de pe urma plecarii studentilor in vacanta

Piata chiriilor din centrele universale inregistreaza, in aceasta perioada estivala, o scadere de aproximativ 11%, situatie care, conform analistilor imobiliari, va reveni la un relativ normal odata cu reintoarcerea studentilor din vacanta. In aceasta ordine de idei, garsonierele din Cluj-Napoca se inchiriaza, in medie, cu 120 de euro pe luna. In prezent, pe piata exista cu 21% mai multe garsoniere[...]

Citeste mai mult
coming back soon