Yandex.Metrica

Cluj-Napoca: Autoritatile locale purced la amendarea celor care nu si-au asigurat locuintele

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform datelor livrate de reprezentantii Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, s-au achitat de obligatia de a-si plati politele aproximativ 18.000 de locuitori ai urbei clujene, adicatelea prea putini pentru a fi relevanti la nivel national.

In ciuda faptului ca termenul limita pentru asigurarea locuintelor a fost 5 august, ziua cu pricina trecand peste noi cam de multisor, niciun “intarziat” nu a fost, pana acum, amendat.

Acestea fiind spuse, reprezentantii Primariei ne aduc la cunostinta faptul ca cei care nu s-au achitat de obligatiunea sus-mentionata vor fi somati in perioada imediat urmatoarea, nerespectarea legii urmand a se pedepsi conform reglementarilor in vigoare.

Cu alte cuvinte, cei care nu si-au asigurat locuinte vor primi amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei, si asta ca sa le fie invatatura de minte. Sa nu uitam, insa, ca bravii clujeni sunt complet neimpresionati de agitatia gaunoasa a autoritatilor.

Reprezentantii municipalitatii au declarat luna trecuta ca vor initia o campanie de informare la nivel local, astfel incat toti clujenii sa fie constienti de obligativitatea respectivelor asigurari.

Potrivit reprezentantilor Primariei Cluj-Napoca, dupa incheierea acestei campanii, adica in urmatoarele saptamani, vor incepe si verificarile si vor fi acordate sanctiuni celor care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei.

Primaria municipiului Cluj-Napoca nu va amenda persoanele care nu au locuinta asigurata decat dupa somarea acestora. In perioada imediat urmatoare vor incepe somarile persoanelor care nu au inca incheiata asigurarea locuintei”, au declarat reprezentantii Biroului Mass-Media din cadrul Primariei.

Sursa: CityNews.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Polite de asigurare obligatorie a locuintelor in valoare de 13,4 milioane lei

Conform celui mai recent comunicat de presa "livrat" de reprezentantii Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, au fost emise pana in prezent aproximativ 820.000 de polite asigurare a locuintelor, in aceasta categorie fiind incluse doar cele trei riscuri cerute obligatoriu prin lege, si anume cutremur, inundatii si alunecari de teren. In aceeasi ordine de idei, valoarea totala a primelor brute[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca sau "Mai putin de 20% locuinte asigurate impotriva dezastrelor"

Suntem informatii ca bravii locuitori ai municipiului Cluj-Napoca sunt perfect indiferenti la programul national de asigurare a locuintelor. Altfel spus, ii lasa rece atat beneficiile acestui demers cat si amenzile aplicabile in cazul nerespectarii exigentelor impuse de lege. In ciuda faptului ca autoritatile locale au dreptul de a-i amenda pe cei care nu-si asigura proprietatile la timp -  amenzi cuprinse[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

PAID-ul risca sa-si piarda clientii: romanii nu vor sa-si asigure locuintele

Reprezentantii PAID au declarat recent ca au fost dezamagiti de numarul impardonabil de mic de proprietari care s-au achitat de datoria de a-si asigura locuintele. Desi oficialii responsabili de buna si echitabila aplicare a acestei legi s-au asteptat la un procent de 15-20% proprietati asigurate pana la primul termen scadent, doar 8% dintre romani au incheiat politele cu pricina. In[...]

Citeste mai mult
coming back soon