Yandex.Metrica

“Clubul Profesionistilor in Imobiliare” vine si la Cluj

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati ca evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare,  lansat in Bucuresti acum aproximaiv 2 ani, isi face intrarea si pe scena de specialitate din Cluj-Napoca.

Conceput ca un proiect cu bataie lunga, Clubul Profesionistilor in Imobiliare organizeaza lunar conferinte tematice la care sunt invitati cei mai relevanti agenti imobiliari ai momentului.

Obiectivul ultim al acestui eveniment este de a ridica standardele profesionale, de a impinge limitele si de a descoperi solutiile inovative atat de importante pentru o piata care inca se resimte de pe urma recesiunii.

Se incearca, in aceeasi ordine de idei, fundamentarea unei comunitati a agentilor imobiliari, tentativa salutara in conditiile in care acest sector este, cel putin deocamdata, fragmentar, disparat si prea putin centrat pe niste principii adoptate si validate la nivel national.

Evenimentul va avea loc in data de 22 iunie si il va avea ca invitat pe celebrul consultant imobiliar, Ilias Papageorgadis. Fondator al grupului de companii MORE, acesta si-a facut intrarea pe piata imobiliara din Romania in 2004, devenind unul dintre cei mai prosperi dezvoltatori din tara.

Compania-mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul celor mai dinamice si mai eficiente firme de imobiliare din Romania, reprezentand mica noastra tara la cele mai relevante evenimente de specialitate din lume (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc.).

Ilias Papageordadis va lansa, cu ocazia acestui eveniment, volumele „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitorii imobiliari de succes”.

Agenda evenimentului:

18:00 – 18:30 Bun venit la CPI!
Timp alocat networking-ului.
18:30 – 18:50 De ce un Club al Profesionistilor in Imobiliare?

O scurta introducere sustinuta de Adrian Erimescu, director imobiliare.ro si initiatorul proiectului la nivel national.
18:50 – 19:00 Despre Analize imobiliare, prima platforma de Real Estate Intelligence din Romania

19.00 – 19.30 Lansarea volumelor: “Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si “100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”.
19.30 – 20:00 Ilias Papageorgiadis: Cum vad eu imobiliarele in Romania
20:00 – 20:30 Despre initiativa: Imobiliarele sunt bune!
20:30 – … Ramanem impreuna pentru discutii, schimb de idei si pentru a ne cunoaste mai bine.

Data

Miercuri, 22 iunie 2011, incepand cu ora 18:00.

Locatie

Golden Tulip ANA DOME, Str.Observatorului 129, Cluj-Napoca

Inscriere
Va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment completand formularul de inscriere

Taxa de participare

25 de ron (include serviciile de catering si consumatia)

Sursa: cpi.org.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Nu ratati evenimentul "Clubul Profesionistilor in Imobiliare"

Evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI) isi face astazi intrarea si pe scena de specialitate din Cluj-Napoca. Cei interesati de viitorul pietei imobiliare sunt invitati sa participe la aceasta intalnire salutara. Se vor dezbate ultimele controverse, se vor concepe solutii de eficientizare a dinamicii tranzactionale, si se va incerca o trecere in revista a principalelor aspecte problematice ale acestui sector[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: "Clubul Profesionistilor in Imobiliare" a fost un succes

Avem placerea de a va informa ca evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare a avut un succes autentic pe scena de specialitate clujeana. Conceput si lansat de reprezentantii portalului imobiliare.ro acum aproximativ doi ani, CPI a devenit in scurta vreme un eveniment relevant la nivel national, organizatorii dorind, in primul rand, sa puna bazele unei comunitati imobiliare structurate si eficiente. Asa[...]

Citeste mai mult
Acum 3 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult