Yandex.Metrica

Cinema City deschide pe 5 noiembrie primul multiplex din Baia Mare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, va inagura pe data de 5 noiembrie primul cinematograf modern din orasul Baia-Mare, un multiplex amplasat in incinta centrului comercial Gold Plaza.

Complexul va cuprinde sase sali, in care vor putea rula pana la 15 filme diferite pe saptamana.

“Ca o noutate pentru piata cinematografica din regiunea Maramuresului, in noul multiplex cinefilii vor putea sa experimenteze tehnologia 3D digital”, sustin reprezentantii Cinema City Romania.

Odata cu deschiderea , compania isi va extinde numarul de sali operate in Romania la 88, totalizand peste 14.600 de locuri.

„La inceputul anului 2011, in functie de ritmul constructiilor, intentionam sa adaugam portofoliului nostru cinematografe in Braila si Targu Mures”, se mai arata in comunicatul companiei.

In prezent, cinematografele Cinema City se afla in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau. Recent, compania a anuntat ca a investit circa 5 milioane euro in multiplexul din Arad, inaugurat pe 17 septembrie.

Centrul comerdial Gold Plaza din Baia Mare, dezvoltat de compania ungara Futureal si fondul austriac de investitii Immofinanz, va fi deschis pe 4 noiembrie, fiind ultimul mall planificat spre livrare in acest an si avand un grad de ocupare de peste 80% in prezent.

Cei mai importanti chiriasi sunt hipermarketul Cora – cu o suprafata totala de aproximativ 7600 mp, C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling, Kenvelo si Jeans Clubagentul de inchiriere fiind compania de consultanta imobiliara Colliers International.

Sursa: Wall-street

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 1 Comentarii

Petrom se muta intr-un sediu de 130 mil. euro

Petrom, cea mai mare companie din Romania, a inaugurat ieri noul sediu, Petrom City, amplasat in zona Straulesti, dupa o investitie de circa 130 milioane de euro. Proiectul va reuni aproximativ 2.500 de angajati din sapte sedii ale companiei aflate in Bucuresti si Ploiesti. In cei 100.000 mp ai Petrom City vor lucra circa 2.500 de angajati, suprafata medie per[...]

Citeste mai mult