Yandex.Metrica

Chirias ANL sau chirias in Floresti?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Sa fii chirias in blocurile ANL din Cluj-Napoca, nu mai este o afacere dupa ce primaria a marit chiriile de 6 ori! Astfel, preturile au ajuns de la 68 de lei la 380 de lei pentru un apartament cu o camera si de la 100 de lei la 600 de lei pentru un apartament cu 2 camere.

Diferenta intre a fi chirias la ANL si a fi chirias obisnuit s-a micsorat foarte mult, iar zonele noi de la marginea orasului sau din comunele de langa Cluj ofera conditii foarte bune la preturi mai mici.

“Pentru familiile tinere o solutie viabila este inchirierea unui apartament in Floresti, pentru ca sumele cerute de proprietari sunt mult mai mici, la jumatate fata de cele din Cluj. Pentru doua camere se cere cam 100 de euro, insa suma urca sau scade in functie de zona si de acces. Insa, cu certitudine este mult mai rentabil din punct de vedere financiar sa inchiriezi o locuinta in Floresti”
, a declarat Sanda Moldovan, presedintele Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare(UNAI).

Daca adaugam la confortul financiar si pe cel material, locuintele din Floresti fiind net superioare la acest capitol atat locuintelor ANL cat si celor din blocurile vechi, avand suprafete utile mai generoase, reteta devine completa iar decizia chiriasilor ar trebui sa fie mult mai usoara: Floresti!

“Tinerele familii sunt tot mai interesate de inchirierea unui apartament in Floresti. Chiar daca nu detin o masina, faptul ca exista si o varianta de transport in comun faciliteaza legatura acestora cu orasul si astfel se rezolva problema transportului”, a completat Sanda Moldovan.

Sursa: Citynews

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Blocurile ANL de pe strada Mehedinti din Cluj nu se pot vinde pentru ca terenul este revendicat!

Situatie fara iesire pentru blocurile ANL din Cluj-Napoca. Dupa ce in urma nu cu foarte mult timp am aflat ca procedura de vanzare pentru blocurile de pe Calea Floresti nici macar nu a fost demarata, azi aflam ca exista un proces de revendicare pentru terenul pe care au fost construite blocurile de pe Mehedinti! Mai mult, revendicatorii solicita, pe langa[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 2 Comentarii

Locuintele ANL din Floresti sunt scumpe si prost facute

Consiliul Local Floresti este asaltat de chiriasii locuintelor ANL, si pe buna dreptate. Acestia se plang de preturile impardonabil de mari si de calitatatea indoielnica a constructiei. Aceasta stire nu are, din pacate, "darul" de a ne mira, unitatile locative concepute si executate sub patronajul statului fiind, in general, lamentabile din toate punctele de vedere. Suntem informati, in acest sens,[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor din Floresti in luna aprilie (Imobiliare la minut)

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Preturile apartamentelor din Floresti in luna aprilie. Indicele Blitz Imobiliare, care prezinta pretul public mediu al apartamentelor de vanzare, a raportat in luna aprilie 2014 pentru apartamentele din Floresti, valoarea de 516 euro/mp, cea mai mica valoare de la inceputul acestui an. "Specialistii si colaboratorii nostri[...]

Citeste mai mult