Yandex.Metrica

Chiria la pensiune- o varianta la moda pentru studentii timisoreni!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Studentii timisoreni au de unde alege. Caminele studentesti pierd teren, chiriile sunt prea scumpe, iar acest lucru a dus la aparitia pe piata a unui nou concept: chiria la pensiune. Este drept, costurile sunt foarte apropiate de cele ale unei garsoniere, dar avantajele sunt multiple: nu exista alte cheltuieli, iar curatenia este asigurata!

O camera intr-o pensiune timisoreana de trei stele costa 150 de euro/luna, iar in aceasta suma sunt incluse cazarea, curatenia(ca in cazul oricarui turist) si plata utilitatilor. In plus, chiriasul beneficiaza de intreg confortul unei camere de pensiune de categorie superioara, respectiv, mobilier, televizor, internet wireless, aer conditionat, baie proprie, etc.

“Caminul nu ar fi fost o optiune pentru mine, datorita conditiilor inferioare celor de aici, iar pretul este cel mai bun de pe piata. Facilitatile sunt incluse. Pur si simplu, iti poti aduce doar laptopul si te poti muta in aceeasi zi”, a declarat unul din studentii cazati la pensiune.

Solicitarile pentru acest tip de cazare au venit atat din partea studentilor romani, cat si din partea celor straini “fermecati” de posibilitatea de a locui in cele mai bune conditii si la preturi accesibile.

Sursa: Antena 1

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Studentii clujeni inchiriaza case in ritm alert

Nimeni nu se adapteaza mai bine situatiilor problematice decat eternul student, personajul care percepe existenta ca pe o suma nestructurata de zile multicolore. Nu exista impediment peste care sa nu treaca, obstacolele sunt doar oportunitati camuflate, iar necesitatile financiare il irita in masura in care il impiedica sa se dedice trup si suflet studiului de factura academica. Nu discutam aici[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Piata chiriilor se resimte de pe urma plecarii studentilor in vacanta

Piata chiriilor din centrele universale inregistreaza, in aceasta perioada estivala, o scadere de aproximativ 11%, situatie care, conform analistilor imobiliari, va reveni la un relativ normal odata cu reintoarcerea studentilor din vacanta. In aceasta ordine de idei, garsonierele din Cluj-Napoca se inchiriaza, in medie, cu 120 de euro pe luna. In prezent, pe piata exista cu 21% mai multe garsoniere[...]

Citeste mai mult
coming back soon