Yandex.Metrica

Chinezii construiesc primul hotel cu impact pozitiv asupra mediului

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Un nou hotel “verde” va fi construit în Asia, la Shanghai. Acesta va face parte dintr-un proiect amplu, care va include şi spaţii comerciale, dar şi 50 de locuinţe, 55 de camere de hotel, restaurante, o sală de fitness şi spaţii destinate artei.

Dezvoltatorii acestui proiect sunt URBN Hotels & Resorts, care a creat primul hotel “carbon neutral” din Shanghai, şi Vanke – cel mai important dezvoltator imobiliar din China, anunţă www.luxist.com.

Ţelul pe care şi l-au propus dezvoltatorii noului hotel este ca acesta să fie primul cu impact pozitiv din China. Există deja mai multe idei referitoare la modul în care companiile îşi vor transforma planul în realitate, inclusiv aceea de a evacua apă mai curată decât cea din rezerva de apă a oraşului. Modalităţile prin care noul hotel va deveni primul cu impact pozitiv din China vor fi făcute publice pe parcursul perioadei de construcţie, care va fi de 18 luni. Dezvoltatorii au precizat că speră ca acest hotel să economisească mai mult de 35% din energie, obiectiv atins deja de primul hotel construit de URBN Hotel. Compania îşi doreşte ca imobilul care se va deschide în primăvara lui 2012 să obţină recunoaşterea LEED şi China Green Star.

Sursa: Imopedia.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Hotel de lux intr-o fosta cariera de piatra!

O noua "minune" a lumii contemporane se pregateste in Extremul Orient. Un hotel construit intr-o groapa de 100 de metri va sparge granitele arhitecturii iar imaginile virtuale sunt spectaculoase. Intr-o fosta cariera de piatra de langa Shanghai, chinezii vor sa dezvolte un hotel futurist, care va avea 2 etaje deasupra nivelului pamantului si 16 sub pamant. Spectacolul va fi la[...]

Citeste mai mult