Centura Clujului va fi gata la sfarsitul lunii iulie

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Premierul Emil Boc a declarat recent ca lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca vor fi definitivate cel tarziu la sfarsitului lunii iulie a acestui an.

Desi oficialii guvernamentali sunt obisnuiti sa faca predictii nefondate pornind de la informatii livrate de varii surse mai mult sau mai putin legitime, Emil Boc pare sa fie autentic interesat de acest proiect.

Premierul a vizitat santierul impreuna cu prefectul de Cluj, Florin Stamatian, cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, cu primarul municipiului Cluj-Napoca, si cu deputatul Daniel Buda. In urma inspectiei, s-a ajuns la concluzia ca proiectul este aproape finalizat, spre nesfarsitul entuziasm al celor care s-au saturat de aglomeratia din oras.

Lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca, pe relatia Bulevardul Muncii – Apahida, vor fi finalizate la inceputul lunii iulie, iar aceasta centura va scoate traficul greu din municipiu. Sunt putin suparat ca lucrarea a inceput cand eram eu primar si nu a fost finalizata pana acum, dar am venit ca sa ma asigur ca va fi gata pana la inceputul lunii iulie“, a declarat Boc.

In legatura cu persoanele afectate de lucrarile la aceasta varianta de ocolire, premierul a fost cat se poate de onest si de bonom, informand proprietarii prezenti ca vor fi despagubiti, primind banii in urmatoarele 10 zile.

Varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca nord-est are o lungime de trei kilometri, costurile lucrarilor ridicandu-se la 26,6 milioane de lei.

Cei de la Bloombiz.ro ne informeaza ca lucrarea este realizata in proportie de 92%.

Era si timpul sa se ajunga aici, avand in vedere ca proiectul a fost demarat in 2006.

Sursa: Bloombiz.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.