Yandex.Metrica

Centura Clujului va fi gata la sfarsitul lunii iulie

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Premierul Emil Boc a declarat recent ca lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca vor fi definitivate cel tarziu la sfarsitului lunii iulie a acestui an.

Desi oficialii guvernamentali sunt obisnuiti sa faca predictii nefondate pornind de la informatii livrate de varii surse mai mult sau mai putin legitime, Emil Boc pare sa fie autentic interesat de acest proiect.

Premierul a vizitat santierul impreuna cu prefectul de Cluj, Florin Stamatian, cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, cu primarul municipiului Cluj-Napoca, si cu deputatul Daniel Buda. In urma inspectiei, s-a ajuns la concluzia ca proiectul este aproape finalizat, spre nesfarsitul entuziasm al celor care s-au saturat de aglomeratia din oras.

Lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca, pe relatia Bulevardul Muncii – Apahida, vor fi finalizate la inceputul lunii iulie, iar aceasta centura va scoate traficul greu din municipiu. Sunt putin suparat ca lucrarea a inceput cand eram eu primar si nu a fost finalizata pana acum, dar am venit ca sa ma asigur ca va fi gata pana la inceputul lunii iulie“, a declarat Boc.

In legatura cu persoanele afectate de lucrarile la aceasta varianta de ocolire, premierul a fost cat se poate de onest si de bonom, informand proprietarii prezenti ca vor fi despagubiti, primind banii in urmatoarele 10 zile.

Varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca nord-est are o lungime de trei kilometri, costurile lucrarilor ridicandu-se la 26,6 milioane de lei.

Cei de la Bloombiz.ro ne informeaza ca lucrarea este realizata in proportie de 92%.

Era si timpul sa se ajunga aici, avand in vedere ca proiectul a fost demarat in 2006.

Sursa: Bloombiz.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Centura B-dul Muncii-Apahida va fi inaugurata in 2 iulie

Suntem informati ca centura B-dul Muncii – Apahida va fi inaugurata, daca totul merge conform planului, in 2 iulie, evenimentul urmand sa eficientizeze infrastructura municipiului Cluj-Napoca. Ruta ocolitoare va fi obligatorie, Ioan Pantelimon, Seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, declarand ca redirectionarea circulatiei va fi gestionata riguros si responsabil. Emil Boc a declarat recent ca se asteapta ca centura[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

În curând: Două noi parcuri industriale la Cluj-Napoca!

Consiliului Judeţean Cluj a anunţat că intenţionează înfiinţarea a două noi parcuri industriale, Tetarom IV şi Tetarom V, pe o suprafaţă totală de 185 de hectare, costurile totale de realizare a acestor proiecte ridicându-se la circa 110 milioane de euro. "Parcurile vor fi amplasate în proximitatea centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele-Apahida, şi a traseului autostrăzii Transilvania, iar distanţa[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca sau "Mai putin de 20% locuinte asigurate impotriva dezastrelor"

Suntem informatii ca bravii locuitori ai municipiului Cluj-Napoca sunt perfect indiferenti la programul national de asigurare a locuintelor. Altfel spus, ii lasa rece atat beneficiile acestui demers cat si amenzile aplicabile in cazul nerespectarii exigentelor impuse de lege. In ciuda faptului ca autoritatile locale au dreptul de a-i amenda pe cei care nu-si asigura proprietatile la timp -  amenzi cuprinse[...]

Citeste mai mult
coming back soon