Yandex.Metrica

Centrul comercial al Clujului in continua schimbare. Vezi ce mutari au loc in aceasta perioada!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Diverta se redefineste intr-un spatiu nou, o alta librarie ii ia locul, Continentalul si-a gasit in sfarsit cumparator, aparthotel in Piata Muzeului, centru Clujului se afla intr-o continua transformare.

Centrul comercial al Clujului in continua schimbare. Vezi ce mutari au loc in aceasta perioada!“Piata spatiilor comerciale este una dintre cele mai efervescente si surprinzatoare segmente ale pietei imobiliare. Se incheie tranzactii imobiliare intr-un ritm sustinut, imaginea comerciala a centrului orasului schimbandu-se in permanenta. In momentul de fata, ne aflam in diferite faze ale procesului de intermediere cu mai multi clienti importanti, atat din Cluj, cat si clienti externi. Vom asista in viitorul apropiat la inaugurari de noi spatii comerciale, fie relocari ale unor clienti care deja opereaza pe piata clujeana, fie clienti care acum “ataca” piata Clujului pentru prima oara”, au declarat pentru Ziua de Cluj reprezentantii Blitz Imobiliare.

Libraria Diverta ocupa din 1 octombrie spatiul fostului restaurant Hubertus de pe B-dul 21 Decembrie 1918.

“Este cu adevarat un proiect de amploare si suntem mandri ca am avut posibilitatea sa participam activ la ceea ce va deveni cu siguranta un loc de referinta pentru iubitorii clujeni de carte. Am ales pentru Noua Diverta un spatiu deosebit, un spatiu cunoscut si recunoscut, situat in centrul istoric al orasului pe una din cele mai active artere de circulatie(…) Diverta este un brand care a inteles nevoile publicului si a hotarat sa faca acest pas pe care noi il consideram curajos si totodata necesar in conditiile actuale de piata si suntem convinsi ca noul proiect va fi pe placul clujenilor”, au transmis reprezentantii Blitz Imobiliare, compania care a intermediat aceasta tranzactie.

In spatiu ramas liber in Piata Unirii va functiona o librarie din cadrul grupului Librarium. Alte mutari importante pe piata spatiilor comerciale care au avut loc in aceasta perioada: un nou restaurant in spatiul Boema de pe strada Iuliu Maniu, Hotelul Continental va intra intr-un proces intens de renovare dupa ce oferta afaceristului clujean Ioan Bene a fost acceptata, un aparthotel va fi construit pe strada Paul Chinezu din zona Pietei Muzeului.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Auchan demareaza primele proiecte proprii in Romania!

Immochan, sau divizia imobiliara a retelei franceze Auchan, a intrat deja pe piata romaneasca, dezvoltand primele doua proiecte-centre comerciale proprii, situate in cartierele bucurestene Giulesti si Ghencea. Cele doua proiecte vizeaza deschiderea unor galerii comerciale, care sa cuprinda, pe langa hipermarketurile proprii, Auchan, si spatii destinate altor magazine. Proiectul din Giulesti, de exemplu, va avea peste 2.000 de metri patrati[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare a inregistrat o crestere de 274,27% in al doilea an de activitate, dominand autoritar la acest capitol topul companiilor imobiliare din Cluj-Napoca!

Ca urmare a articolului publicat in data de 1 august 2012, pe www.time4news.ro, compania Blitz Imobiliare Cluj-Napoca doreste sa aduca urmatoarele completari, pentru a oferi cititorilor o imagine completa asupra jucatorilor de pe piata imobiliara locala. In primul rand, suntem onorati sa facem parte din acest top, al celor mai importante 5 agentii din Cluj-Napoca, in prezenta unor nume de[...]

Citeste mai mult