Yandex.Metrica

Celebrul miliardar american Donald Trump, dat in judecata pentru frauda!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Miliardarul american Donald Trump şi promotorii proiectului proiectului imobiliar Trump SoHo, cu apartamente pornind de la 1,2 milioane de dolari, au fost daţi în judecată de cumpărători pentru exagerarea perspectivelor financiare ale investiţiei, transmite Reuters.
Donald Trump a fost dat în judecată, fiind acuzat de exagerarea perspectivei unei investiţii imobiliare.

Procesul a fost iniţiat de 15 cumpărători la curtea federală din Manhattan după patru luni de la inaugurarea clădirii de 46 de etaje, care funcţionează şi în regim de hotel.

Trump SoHo este un proiect comun al companiilor Trump Organization, Bayrock Group şi Sapir Organization, iar cele mai ieftine apartamente au un preţ de 1,2 milioane de dolari.

Potrivit plângerii, cele trei companii au afirmat în prezentări către presă şi investitori că vânzările au depăşit 60% din proiect. La finalizarea contractelor, cumpărătorii au aflat că de fapt doar 62 din cele 391 de apartamente erau vândute, reprezentând 16% din total.

Multe bănci nu acordă împrumuturi pentru achiziţia de apartamente atunci când dezvoltatorul deţine încă peste 50% din acestea, iar riscurile cresc din cauza obligaţiilor dezvoltatorului către proprii creditori ai companiei, susţin avocaţii.

Printre acuzaţi se regăsesc şi copii miliardarului american, Ivanka Trump, Eric Trump şi Donald Trump Jr.

Trump SoHo este diferit de alte proiecte imobiliare prin faptul că proprietarii au dreptul să locuiască în apartamente doar 120 de zile pe an şi nu mai mult de 29 de zile conseecutive într-o periodă de 36 de zile. Două treimi din an apartamentele ar trebui să fie închiriate în regim hotelier.
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Donald Trump pe plaja la Marea Neagra!

Miliardarul american Donald Trump va investi peste 250 de milioane de dolari intr-un complex de lux pe litoralul Marii Negre. Simtind miros de profit, miliardarul american si-a indreptat atentia catre Batumi, o statiune din Georgia, unde apartamentele de lux pe care le va dezvolta, vor avea vedere catre Marea Neagra si se vor adresa turistilor "darnici", care nu-si fac griji[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Locuintele executate silit sunt la mare cautare in SUA. Cand va veni moda si in Romania?

Un american a intreprins o actiune considerata sinucigasa de catre cei mai pesimisti dintre specialisti: a pariat pe locuintele exectate silit 5 milioane de dolari! Milionarul american a cumparat toate proprietatile scoase la licitatie de catre statul american in districtul Macomb, Michigan. Vorbim de 645 de proprietati, dintre care 403 locuinte, pretul final mediu platit de cumparator fiind in medie[...]

Citeste mai mult
coming back soon