Yandex.Metrica

Cele mai sigure investitii- investitiile in cladiri birouri!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Daca in urma cu cativa ani, majoritatea cladirilor de birouri duceau o lipsa acuta de clienti, situatia s-a schimbat anul trecut si pare sa se transforme in fenomen: marile companii cauta sedii iar dezvoltatorii construiesc proiecte noi!

Pana in 2008, constructia de birouri clasa A s-a realizat haotic, in stil chinezesc, fara o consultare in prealabil a pietei, iar acest fapt s-a vazut. Cererea inexistenta a facut ca majoritatea cladirilor de birouri sa fie goale. Intre timp dezvoltatorii acestor proiecte au inceput sa nu mai faca fata cererilor, nevoia de spatii de inchiriat fiind atat de mare, incat a inceput sa se practice pe scara din ce in ce mai larga, pre-inchirierea.

“In 2011, atat dezvoltatorii activi din piata cat si cei nou intrati si-au recapatat optimismul in ceea ce priveste evolutia pietei de birouri si oportunitatile pe care le pot exploata. Astfel, luand in considerare prudenta de care dau dovada companiile, cladirile care se vor livra in viitorul apropiat vor fi mult mai bine definite, dezvoltatorii incercand sa adreseze, prin concept si public tinta, nevoile precise ale chiriasilor”, arata un raport Colliers International.

In 2012 vor fi livrate spatii de birouri clasa A, in suprafata totala de 170.000 de metri patrati, in crestere evidenta fata de anul trecut, cand au fost livrati 114.000 metri patrati. Cele mai multe solicitarii vin din partea bancilor, a operatorilor medicali si a companiilor de IT.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Trei proiecte pentru un Cluj extins

Cluj-Napoca este un oras aparent imun la efectele dezastruoase ale recesiunii. In ciuda faptului ca piata imobiliara locala s-a resimtit in ultimii doi ani, dinamica rezidentiala a continuat fara modificari notabile de directie. S-au construit si se construiesc cartiere noi, iar dezvoltatorii insista neabatuti sa implementeze proiecte urbanistice mai mult sau mai putin pertinente. Suntem informati, via Imopedia.ro, ca trei[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Fabricile de birouri prind viteza la final de 2012!

Fostele fabrici ale Clujului vor lasa in curand locul cladirilor de birouri, lucrarile la noile proiecte fiind in plina desfasurare. Dupa ce ieri am vazut ce noi proiecte de locuinte ne propun dezvoltatorii clujeni, haideti sa vedem astazi care este stadiul la care au ajuns proiectele de comercial & office. Prima unitate care va fi gata pana la sfarsitul anului,[...]

Citeste mai mult
coming back soon