Cele mai scumpe locuinte vandute in ultimul an

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cei de la publicatia Gandul au realizat un mic top al celor mai scumpe locuinte achizitionate in ultimul an.

Se pare ca pentru o vila din zona Calarasi s-a cerut suma de 1,5 milioane de dolari. Insa, conform declaratiei lui Victor Zaharia, managing partner la Coldwell Banker Opera, compania care a intermedia tranzactia, clientul care s-a ales cu faimoasa vila a facut aceasta miscare in scopuri investitionale. Cu alte cuvinte, proprietatea va fi cel mai probabil inchiriata.

Acelasi Zaharia Stancu a mai spus ca piata imobilelor de lux a scazut cu 15% in ultimul an, insa, avand in vedere ca intreaga piata imobiliare da semne ca-si revine in simtiri, locuintele scumpe si foarte scumpe vor reintra si ele puternic in circuitul imobiliar.

Cel mai scump apartament vandut in ultimul an a costat aproximativ 300.000 de euro. Iata pretul maxim al unei astfel de locuinte dintr-un imobil nou. E de notat faptul ca apartamentul cu pricina il gasim in cartierul Titan.

In ceea ce priveste apartamentele din cladirile vechi, un client a cumparat o locuinta prin reteaua de agentii Century 21 cu suma de 113.000 de euro. Pentru a nu lasa loc de speculatii inutile, suntem de asemenea informati ca apartamentul cu pricina este de 3 camere si se afla in zona Piata Muncii-Decebal.

Aceste informatii livrate via Gandul confirma opiniile celor de la Be Igloo, care ne-au anuntat acum cateva zile ca piata imobiliara este in continua crestere. Se pare ca numarul celor care vor sa achizitioneze locuinte in scopuri investitionale s-a dublat in ultimul an.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.