Yandex.Metrica

Cele mai scumpe locuinte vandute in ultimul an

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cei de la publicatia Gandul au realizat un mic top al celor mai scumpe locuinte achizitionate in ultimul an.

Se pare ca pentru o vila din zona Calarasi s-a cerut suma de 1,5 milioane de dolari. Insa, conform declaratiei lui Victor Zaharia, managing partner la Coldwell Banker Opera, compania care a intermedia tranzactia, clientul care s-a ales cu faimoasa vila a facut aceasta miscare in scopuri investitionale. Cu alte cuvinte, proprietatea va fi cel mai probabil inchiriata.

Acelasi Zaharia Stancu a mai spus ca piata imobilelor de lux a scazut cu 15% in ultimul an, insa, avand in vedere ca intreaga piata imobiliare da semne ca-si revine in simtiri, locuintele scumpe si foarte scumpe vor reintra si ele puternic in circuitul imobiliar.

Cel mai scump apartament vandut in ultimul an a costat aproximativ 300.000 de euro. Iata pretul maxim al unei astfel de locuinte dintr-un imobil nou. E de notat faptul ca apartamentul cu pricina il gasim in cartierul Titan.

In ceea ce priveste apartamentele din cladirile vechi, un client a cumparat o locuinta prin reteaua de agentii Century 21 cu suma de 113.000 de euro. Pentru a nu lasa loc de speculatii inutile, suntem de asemenea informati ca apartamentul cu pricina este de 3 camere si se afla in zona Piata Muncii-Decebal.

Aceste informatii livrate via Gandul confirma opiniile celor de la Be Igloo, care ne-au anuntat acum cateva zile ca piata imobiliara este in continua crestere. Se pare ca numarul celor care vor sa achizitioneze locuinte in scopuri investitionale s-a dublat in ultimul an.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca, pe locul doi in topul celor mai scumpe orase din Romania

Sectorul rezidential a ajuns la limita-i cea mai de jos, sau cel putin aceasta este opinia specialistilor de la compania de evaluare Darian. Aceasta informatie, in ciuda “miresmei” apocaliptice, este, de fapt, de foarte bun augur. In contextul in care preturile apartamentelor au scazut in ritm sustinut, faptul ca mai jos de-atat nu se poate reprezinta prima si singura realitate[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Preturile si tranzactiile cu apartamente mari au suferit un declin de peste 10%

Locuintele mici au fost in topul vanzarilor imobiliare din tara Ponderea acestora in totalul ofertelor a scazut cel mai mult in primele noua luni ale anului In zona tranzactiilor cu apartamente, achizitiile de necesitate au luat locul celor care vizau imbunatatirea conditiilor de confort prin trecerea la o locuinta superioara ca dotari, suprafata si calitate. Volumul vanzarilor releva ca in[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

A inceput Prima Casa, varianta in lei. Ce se intampla cu preturile locuintelor?

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a distribuit recent bancilor fondurile suplimentare de 1,2 miliarde de lei pentru acordarea de credite Prima Casa exclusiv in moneda nationala. Din totalul acestora, 500 milioane de lei sunt destinati achizitionarii de locuinte construite prin ANL. Decizia de a acorda credite pentru achizitia de locuinte prin programul guvernamental[...]

Citeste mai mult