Yandex.Metrica

Cele mai noi tendinte in materie de design pentru primavara anului 2013

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Nici nu a inceput bine anul si noi deja vorbim de tendinte. Ce se „poarta” in 2013? Ce ne aduce primavara in materie de design? Toate acestea urmeaza sa le descoperim, impreuna, in randurile urmatoare. Vestile sunt bune si, cu siguranta, veti gasi cel putin o idee care sa va atraga atentia sau privirea.

Imprimeurile vor fi mereu prezente in casa noastra. Insa, imprimeurile mari, sofisticate , elaborate, dar mai ales cele inspirate din natura, se afla in top anul acesta. De asemenea, culorile trebuie sa se regaseasca „din belsug” la nivelul lor, tapetul fiind cea rapida, simpla si eficienta varianta de amenajare.

Look-ul boem este si el „en vogue” in primavara anului 2013. Pentru a obtine un astfel de design, alegeti imprimeuri bogate in culori „vii” pe care sa le combinatii cu accesorii simple sau colorate, in functie de preferinte.

Dungile reprezinta o alta tendinta „proaspata”, cu precadere cele alb&albastre care amintesc de dulcele stil Englezesc. Clasice si elegante, dungile alb&albastre sunt o alegere potrivita pentru un living sau un dining. Acestea se pot regasi atat la nivelul finisajelor cat si al accesoriilor si mobilierului.

Lambriurile vopsite in alb ofera un look country-chic locuintei, si anul acesta sunt cat se poate de cautate. Pentru a obtine un stil traditional adaugati imprimeuri in carouri sau orice tip de tesatura hand-made.

Stilul feminin isi face, din ce in ce mai mult, simtita prezenta. Imprimeuri florale, culori pastelate, materiale fine, detalii sofisticate, toate acestea se regasesc pe lista anului 2013.

Atmosfera retro revine in forta in primavara aceasta. La nivel cromatic, apelati la nuante de maro si galben pentru a surprinde stilul anilor ’60-’70.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Romania si isteria mallurilor

Asa cum era de asteptat, din zecile de malluri anuntate cu aplomb in perioada 2007-2008 cele mai multe au trecut in trista nefiinta inainte de a fi fost construite.  Din cele care mai au unele sanse de manifestare in lumea dura si instabila a concretului, nu putine sunt cele care nu reusesc sa faca tranzitia de la stadiul de proiect[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Romanii s-au imprumutat mai mult in luna mai

Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut in mai 2013 cu 0,8% (0,5% in termeni reali) fata de luna precedenta, pana la nivelul de 221,65 miliarde lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. Creditul in lei s-a majorat cu 0,3% (0,1% in termeni reali), in timp ce creditul in valuta exprimat in lei a crescut cu 1%[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

10 milioane de lei in 2013 pentru reabilitarea termica, dar numai pentru proiecte deja depuse!

Niciun proiect nou nu va fi finantat din bugetul alocat pentru 2013, dupa cum declara Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea. "Vom acorda importanta foarte mare infrastructurii locale, in special alimentarii cu apa si canalizarii, de asemenea drumurilor locale si judetene, vom continua si celelalte programe de locuinte, anvelopari termice si asa mai departe, in schimb nu vom[...]

Citeste mai mult