Yandex.Metrica

Cele mai noi tendinte in materie de design pentru primavara anului 2013

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Nici nu a inceput bine anul si noi deja vorbim de tendinte. Ce se „poarta” in 2013? Ce ne aduce primavara in materie de design? Toate acestea urmeaza sa le descoperim, impreuna, in randurile urmatoare. Vestile sunt bune si, cu siguranta, veti gasi cel putin o idee care sa va atraga atentia sau privirea.

Imprimeurile vor fi mereu prezente in casa noastra. Insa, imprimeurile mari, sofisticate , elaborate, dar mai ales cele inspirate din natura, se afla in top anul acesta. De asemenea, culorile trebuie sa se regaseasca „din belsug” la nivelul lor, tapetul fiind cea rapida, simpla si eficienta varianta de amenajare.

Look-ul boem este si el „en vogue” in primavara anului 2013. Pentru a obtine un astfel de design, alegeti imprimeuri bogate in culori „vii” pe care sa le combinatii cu accesorii simple sau colorate, in functie de preferinte.

Dungile reprezinta o alta tendinta „proaspata”, cu precadere cele alb&albastre care amintesc de dulcele stil Englezesc. Clasice si elegante, dungile alb&albastre sunt o alegere potrivita pentru un living sau un dining. Acestea se pot regasi atat la nivelul finisajelor cat si al accesoriilor si mobilierului.

Lambriurile vopsite in alb ofera un look country-chic locuintei, si anul acesta sunt cat se poate de cautate. Pentru a obtine un stil traditional adaugati imprimeuri in carouri sau orice tip de tesatura hand-made.

Stilul feminin isi face, din ce in ce mai mult, simtita prezenta. Imprimeuri florale, culori pastelate, materiale fine, detalii sofisticate, toate acestea se regasesc pe lista anului 2013.

Atmosfera retro revine in forta in primavara aceasta. La nivel cromatic, apelati la nuante de maro si galben pentru a surprinde stilul anilor ’60-’70.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon