Yandex.Metrica

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte!(1)- Imobiliare la minut (49)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

49. Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte(1)Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte!

Vrei sa-ti vinzi locuinta, iar acest gand incepe deja sa-ti dea mari batai de cap. Stii ca fiecare etapa conteaza, stii ca trebuie sa lucrezi organizat pentru ca afacerea sa se finalizeze cu succes.

Pentru a veni in ajutorul tau, specialistii de la Blitz Imobiliare, ti-au pregatit un set de “porunci imobiliare” din care azi ti le vom prezenta pe primele cinci.

1. Nu-ti vinde locuinta daca nu esti pregatit sa faci acest pas.
2. Nu stabili un pret mare de vanzare. Risti sa-ti alungi cumparatorii, iar cu cat o proprietate este listata mai mult timp, cu atat scad sansele sa fie tranzactionata.
3. Nu folosi in anunturi fotografii care nu sunt conforme cu realitatea.
4. Nu grabi cumparatorii in timpul vizionarilor. Sunt unii care la final doresc sa mai arunce o privire.
5. Nu-ti vinde locuinta pe cont propriu. Apeleaza cu incredere la profesionisti care vor castiga pentru tine: timp, bani si siguranta tranzactiei.

Urmareste si maine rubrica “Imobiliare la minut” pentru urmatoarele cinci porunci imobiliare.

Asculta emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte!(2)- Imobiliare la minut (50)

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru vanzatorii de locuinte! Dupa ce ieri, am stabilit care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le eviti, daca vrei ca vanzarea locuintei tale sa se finalizeze cu succes, azi avem un set de sfaturi din partea specialistilor[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult
coming back soon