Yandex.Metrica

Cele 10 porunci imobiliare pentru vanzatorii de locuinte !

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Vanzarea locuintei este un proces stresant, consumator de timp si de resurse materiale, mai ales cand nu esti un vanzator versat. Unii dintre voi poate nu au fost niciodata in aceasta situatie, altii poate nici nu vor fi, iar o alta categorie poate opereaza cu vanzari de locuinte in mod frecvent. In oricare din aceste categorii te afli, iti oferim mai jos un set de zece “porunci imobiliare” care trebuie respectate cu strictete daca doresti ca afacerea sa se incheie cu succes.

De evitat:

1. Nu vinde locuinta daca nu esti pregatit sa faci acest pas.
2. Nu stabili un pret de vanzare foarte ridicat, in speranta ca negociind, vei obtine chiar mai mult decat credeai. Risti ca proprietatea ta sa ramana pe piata o perioada mai lunga de timp, iar cu cat o proprietate este listata mai mult timp, cu atat scad sansele ca ea sa fie tranzactionata.
3. Nu incerca sa atragi vizitatorii cu prezentari sau fotografii care nu sunt conforme cu realitatea. Nu vei face decat sa-i enervezi si sa taie cu doua linii oferta ta din lista lor.
4. Nu grabi posibilii cumparatori in timpul vizionarilor. Nimic nu este mai neplacut decat un proprietar care inchide usile camerelor imediat dupa ce acestea au fost vizitate. Mai mult, exista cumparatori care la final vor sa mai arunce o privire.
5. Nu-ti vinde locuinta pe cont propriu. Apeleaza cu incredere la un profesionist care, in schimbul comisionului, va castiga pentru tine: timp, bani si siguranta tranzactiei.

De facut:

6. Vanzarea locuintei tale este o afacere si trebuie tratata ca atare.
7. Pregateste-ti locuinta pentru vanzare inainte de a face publica intentia ta. Proprietatea ta trebuie sa arate impecabil pentru a face o impresie buna vizitatorilor.
8. Iti vei vinde mai usor locuinta daca vei avea o atitudine pozitiva pe intreg parcursul procesului de vanzare.
9. In cadrul negocierilor fii pregatit sa faci concesii. La orice concesie facuta, cere una in schimb.
10. Spune da si pune-ti semnatura pe contractual de vanzare-cumparare atunci cand toate conditiile ti-au fost acceptate. Nu ezita sperand ca poti obtine un pret mai mare de la un client inca nehotarat.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon