Yandex.Metrica

Cel mai inalt turn de telecomunicatii din lume!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Japonia este detinatoarea noului record mondial in privinta celei mai inalte cladiri de telecomunicatii, dupa ce lucrarile la Tokyo Sky Tree au fost terminate inainte de termen. Astfel, cu cei 634 de metri ai sai, noul turn depaseste Canton Tower din Guangzhou si devine a doua cea mai inalta cladire din lume dupa celebra Burj Khalifa din Dubai.

Turnul, prevazut initial a fi finalizat in mai 2012, va fi folosit pentru amplasarea de antene de televiziune pentru una dintre cele mai importante statii tv din tara. De asemenea, vor fi deschise publicului larg doua spatii de observatie, estimandu-se un flux de vizitatori foarte mare, cunoscut fiind interesul turistilor pentru astfel de cladiri spectaculoase.

Tokyo Sky Tree a fost denumirea care a castigat votul publicului, in competitie mai fiind inscrise si alte denumiri ca: Mirai Tower, Rising East Tower si Tokyo Edo Tower.

In Romania, in capitala, este in prezent in constuctie Sky Tower, cea care va fi cea mai inalta cladire a Bucurestiului. Sky Tower va avea 36 de etaje si o inaltime de 137 de metri. Termenul de finalizare a constructiei este sfarsitul acestui an.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Reincepe cursa pentru zgarie-norii "de Bucuresti"

Acum ca Romania iese incet dar sigur din criza economica, marile proiecte urbanistice si arhitecturale ale anilor trecuti sunt scoase de la naftalina si pregatite pentru un nou start. E vorba in acest caz de zgarie-norii care urmau sa fie construiti in Bucuresti, zgarie-nori abandonati insa in momentul in care Romania a fost lovita de recesiune. Incepem cu o cladire[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult
coming back soon