Yandex.Metrica

Cel mai inalt turn de telecomunicatii din lume!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Japonia este detinatoarea noului record mondial in privinta celei mai inalte cladiri de telecomunicatii, dupa ce lucrarile la Tokyo Sky Tree au fost terminate inainte de termen. Astfel, cu cei 634 de metri ai sai, noul turn depaseste Canton Tower din Guangzhou si devine a doua cea mai inalta cladire din lume dupa celebra Burj Khalifa din Dubai.

Turnul, prevazut initial a fi finalizat in mai 2012, va fi folosit pentru amplasarea de antene de televiziune pentru una dintre cele mai importante statii tv din tara. De asemenea, vor fi deschise publicului larg doua spatii de observatie, estimandu-se un flux de vizitatori foarte mare, cunoscut fiind interesul turistilor pentru astfel de cladiri spectaculoase.

Tokyo Sky Tree a fost denumirea care a castigat votul publicului, in competitie mai fiind inscrise si alte denumiri ca: Mirai Tower, Rising East Tower si Tokyo Edo Tower.

In Romania, in capitala, este in prezent in constuctie Sky Tower, cea care va fi cea mai inalta cladire a Bucurestiului. Sky Tower va avea 36 de etaje si o inaltime de 137 de metri. Termenul de finalizare a constructiei este sfarsitul acestui an.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon