Yandex.Metrica

Cel mai bogat om din lume a cumpărat un conac de 44 de milioane de dolari

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Mexicanul Carlos Slim, care i-a surclasat pe Warren Buffet şi Bill Gates în topul celor mai bogaţi oameni din lume, având o avere de 53,5 miliarde de dolari, a cumpărat proprietatea Duke-Semans din New York pentru care a plătit 44 de milioane de dolari.

Conacul cu pricina fusese scos la vânzare încă din luna ianuarie de Tamir Sapir, fost taximetrist care a ajuns regele fertilizărilor.

Acesta cerea, la începutul anului, 50 de milioane de dolari pentru palatul despre care se spune că ar fi ultima casă particulară de pe cunoscutul bulevard Fifth Avenue.

Însă Carlos Slim a reuşit să obţină o reducere de 6 milioane de dolari, după ce a negociat direct cu Tamir Sapir, anunţă www.luxist.com, care citează Wall Street Journal.

Sapir a achiziţionat clădirea de importanţă istorică Duke-Semans, care are şapte etaje, în 2006 cu 40 de milioane de dolari.

Clădirea a fost construită în 1901, are suprafaţa de peste 1850 mp şi este situată vizavi de Muzeul Metropolitan de Artă. În prezent, zona de locuit se întinde pe 5 etaje şi cuprinde 12 dormitoare, 14 băi şi 11 şeminee, în timp ce la subsol se află un cabinet medical, iar la ultimul etaj – un penthouse duplex.
Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Top Forbes: cel mai bogat om din lume. Aflati cine este cel mai bogat roman si in ce a investit in ultima perioada!

Pentru al treilea an la rand, Topul Forbes este dominat de mexicanul Carlos Slim Helu cu o avere de 69 de miliarde de dolari. Afacerile mexicanului se desfasoara in domeniul telecomunicatiilor, el controland trei astfel de companii: Telcel, Telmex si America Movil. Podiumul este completat de Bill Gates, cu o avere de 61 de miliardede dolari(in crestere cu 5 miliarde[...]

Citeste mai mult
coming back soon