Yandex.Metrica

CEC Bank, Adeplast si “Protocolul pentru Termoizalarea Romaniei”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Stim cu totii ca CEC Bank si Adeplast au format o alianta de ordin financiar al carei unic scop este cel de a asista asociatiile de locatari care purced la izolarea blocurilor.

Astfel, Protocolul de Termoizolare a Romaniei (PTR) prevede ca institutia fianciara sa acorde credite cu dobanda subventionata pentru asociatiile interesate sa demareze astfel de lucrari, acestea fiind obligate sa acopere, din fonduri proprii, doar o treime din valoarea sumelor investite.

In a doua jumatate a anului trecut, CEC Bank a lansat creditul pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit, destinat asociatiilor de proprietari si proprietarilor locuintelor unifamiliale, persoane fizice, in conformitate cu OUG 69/2010. Eforturile bancii au fost recompensate in cadrul primei Gale de Decernare a Premiilor UE/BERD pentru Excelenta in Eficienta Energetica, organizata la finalul anului 2010, cand CEC Bank a primit “Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor sustenabile in eficienta energetica”.

In ceea ce priveste Protocolul pentru Termoizolarea Romaniei, CEC Bank a continuat pe aceeasi directie.

Apreciem si sustinem acest program social foarte important, atat pentru mediu cat si pentru buzunarele  romanilor. In plus, consideram asocierea a doua branduri romanesti, CEC Bank si Adeplast, ca fiind benefica pentru mediul de afaceri autohton”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

PTR va functiona si cu sprijinul consililor locale, care, fara implicatii financiare proprii, vor putea sa inlesneasca traseul avizelor, autorizatiilor sau, dupa caz, chiar realizarea proiectelor de reabilitare si a auditarii energetice a cladirii.

Prin initierea PTR am creat o oportunitate de câstig pentru toate partile implicate. Locatarii vor plati cu pâna la 30-40% facturi mai mici la întretinere, companiile implicate vor produce valoare adaugata la nivel national, iar autoritatile se vor putea mândri cu o urbe la standarde ecologice europene”, precizeaza domnul Marcel Barbut, proprietarul Adeplast.

Sursa: Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon