Yandex.Metrica

CEC Bank, Adeplast si “Protocolul pentru Termoizalarea Romaniei”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Stim cu totii ca CEC Bank si Adeplast au format o alianta de ordin financiar al carei unic scop este cel de a asista asociatiile de locatari care purced la izolarea blocurilor.

Astfel, Protocolul de Termoizolare a Romaniei (PTR) prevede ca institutia fianciara sa acorde credite cu dobanda subventionata pentru asociatiile interesate sa demareze astfel de lucrari, acestea fiind obligate sa acopere, din fonduri proprii, doar o treime din valoarea sumelor investite.

In a doua jumatate a anului trecut, CEC Bank a lansat creditul pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit, destinat asociatiilor de proprietari si proprietarilor locuintelor unifamiliale, persoane fizice, in conformitate cu OUG 69/2010. Eforturile bancii au fost recompensate in cadrul primei Gale de Decernare a Premiilor UE/BERD pentru Excelenta in Eficienta Energetica, organizata la finalul anului 2010, cand CEC Bank a primit “Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor sustenabile in eficienta energetica”.

In ceea ce priveste Protocolul pentru Termoizolarea Romaniei, CEC Bank a continuat pe aceeasi directie.

Apreciem si sustinem acest program social foarte important, atat pentru mediu cat si pentru buzunarele  romanilor. In plus, consideram asocierea a doua branduri romanesti, CEC Bank si Adeplast, ca fiind benefica pentru mediul de afaceri autohton”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

PTR va functiona si cu sprijinul consililor locale, care, fara implicatii financiare proprii, vor putea sa inlesneasca traseul avizelor, autorizatiilor sau, dupa caz, chiar realizarea proiectelor de reabilitare si a auditarii energetice a cladirii.

Prin initierea PTR am creat o oportunitate de câstig pentru toate partile implicate. Locatarii vor plati cu pâna la 30-40% facturi mai mici la întretinere, companiile implicate vor produce valoare adaugata la nivel national, iar autoritatile se vor putea mândri cu o urbe la standarde ecologice europene”, precizeaza domnul Marcel Barbut, proprietarul Adeplast.

Sursa: Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

CEC Bank acorda credite pentru termoizolari

Suntem informati ca CEC Bank si producatorul de materiale de constructii Adeplast au semnat un protocol prin care institutie financiara va acorda credite cu dobanda subventionata asociatiilor care vor sa deruleze lucrari de izolare a blocurilor. In aceeasi ordine de idei, ni se aduce la cunostinta faptul ca respectivele asociatii vor fi obligate sa acopere, din fonduri proprii, nu mai[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

CEC Bank continua campania de creditare in lei

Cei de la Ziarul Financiar ne informeaza ca CEC Bank, singura institutie relevanta patronata guvernamental, prelungeste programul de creditare in lei pana in luna martie a anului 2011. Imprumuturile garantate ipotecar implica o dobanda de 6,9%, procentajul devenind flexibil doar dupa incheierea primului an contractual. Din anul al doilea, dobanda devine variabila, fiind calculata dupa formula Robor la trei luni[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

CEC Bank cu forte proaspete in programul Prima Casa!

CEC Bank, dupa ce a epuizat resursele aprobate initial, a reusit suplimentarea fondurilor cu suma de 11,5 milioane de euro, revenind in forta in cadrul programului Prima Casa. Astfel, conditiile cu care CEC Bank isi asteapta clientii interesati sa achizitioneze sau sa construiasca o locuinta constau in: - dobanzi pentru creditele in lei(ROBOR 3 M+ 1,9 p.p) si in euro(EURIBOR[...]

Citeste mai mult
coming back soon