Yandex.Metrica

Cea mai scumpă vilă din România scoasă la vânzare: 6,5 mil. euro

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Omul de afaceri Eric Kish, fost vicepreşedinte în cadrul grupului Rompetrol, vrea să vândă vila de 2.300 de metri pătraţi pe care o deţine în comuna Corbeanca, pentru suma de 6,5 milioane de euro, cel mai mare preţ afişat într-un anunţ de vânzare a unei case din România.
Vila, amplasată în cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe un teren de aproape 5.300 de metri pătraţi, are cinci dormitoare, şapte băi, dintre care două de serviciu, potrivit unui anunţ publicat pe un site internaţional care promovează proprietăţi de lux.

De asemenea, casa are trei garaje, o punte cu foişor şi un doc pentru accesul la lac, un centru de fitness, sală de biliard, cameră media, inclusiv sală de cinematograf, centru spa, piscină, precum şi camere pentru angajaţi.

Mai mult, în curtea casei sunt construite terenuri de baschet şi de tenis. Omul de afaceri are în proprietate şi o porţiune din lacul din apropiere.

Surse din piaţa imobiliară au afirmat pentru MEDIAFAX că vila este scoasă la vânzare de mai mult timp, fără însă ca omul de afaceri să găsească un cumpărător. Aceleaşi surse spun că vila a fost închiriată de curând pentru mai multe zeci de mii de euro pe lună, omul de afaceri mutându-se din România în Statele Unite ale Americii.

Omul de afaceri Cristian Ţânţâreanu, care a dezvoltat proiectul Paradisul Verde, a declarat pentru MEDIAFAX că ştie de intenţia lui Eric Kish de a vinde casa.

“Ştiu că este de vânzare, am aflat de la un vecin. E prea mare pentru ce mi-ar trebui mie, e prea mult pentru un pensionar”, a spus Ţânţăreanu.

Eric Kish nu a putut fi contactat până la transmiterea acestei ştiri.

Ultima poziţie ocupată de Eric Kish în cadrul grupului Rompetrol a fost cea de senior vicepresident pentru companiile de servicii şi funcţii suport.

El deţine direct o participaţie de 35% la firma Trigento Marketing, 94% la Devon Consulting Services şi 1% la Costa Brava Services.

Kish a mai deţinut integral până în acest an şi firma de externalizare a serviciilor de resurse umane Smartree România, din care a vândut, în luna martie, 56% unui fond de investiţii al Enterprise Investors pentru trei milioane de euro.
Sursa: Mediafax

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult