Cea mai scumpa bucatarie din lume. Vezi cat costa!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Bucataria este una dintre cele mai importante camere dintr-o locuinta, iar daca ne gandim la compartimentarea locuintelor noi, in care ansamblul living-bucatarie este nelipsit, putem spune ca bucataria devine usor-usor “centrul universului”.

Cea mai scumpa bucatarie din lume. Vezi cat costa!Astfel, bucataria este spatiu pentru pregatirea mancarurilor, spatiu de servire a mesei, spatiu de socializare si chiar de relaxare pentru cei cu adevarat pasionati in ale gatitului. Si totusi, indiferent de functiunile multiple pe care le indeplineste bucataria, nu exista motive intemeiate pentru a plati 1,6 milioane de dolari pentru a avea una de vis, doar daca ar gati si s-ar curata singura.

Si totusi exista o astfel de bucatarie si, da, ea costa nici mai mult nici mai putin de 1,6 milioane de dolari!

Pretul exorbitant se datoreaza materialelor utilizate la realizarea ei. Cristalele si cuprul sunt principalele „materii prime” folosite in cantitati deloc modeste. Asadar, un blat de bucatarie din cristal, un candelabru cu mii de „pietricele” Swarovski (si un pret de 42.000 de dolari) electrocasnice realizate la comanda de catre compania germana Gaggenau, un frigider in valoare de 7.960 dolari, definesc cea mai scumpa bucatarie din lume.

Designer-ul Claudio Celiberti este autorul bucatariei „Fiore di Cristallo” care a avut si o inaugurare pe masura, in cadrul unei petreceri private din Londra.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.