Yandex.Metrica

Cea mai ieftina casa din lume va costa nu mai mult de 510 euro

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Reprezentantii AFP ne informeaza ca grupul industrial Tata, responsabil de cea mai ieftina masina din lume, si anume faimoasa NANO, lansata acum doi ani, va scoate pe piata si cea mai ieftina casa din lume.

Locuinta modulara va costa nu mai mult de 509 euro si, chiar daca a fost conceputa pentru a satisface nevoile milioanelor de indieni prea saraci pentru a-si permite ridicarea unui adapost decent, va fi inclusa si in circuitul rezidential occidental.

Casa Nano va avea un spatiu util de 20 mp, se va „mandri” cu o singura usa, cateva ferestre, un acoperis modest, iar peretii vor fi captusiti fie cu iuta, fie cu fibre de cocos. Cei care considera ca acest concept este inoperant sunt informati ca locuinta modulara a fost deja „testata” in Bengalul de Vest.

Potentialii clienti cu afinitati pentru opulenta si lux vor putea „comanda” casa Nano in varianta extinsa, si anume cu un spatiu util de 30 mp, veranda si panouri solare.

Desi acest proiect al grupului industrial Tata este salutar, credem ca locuinta cu pricina nu va avea un prea mare impact pe piata occidentala.

Sursa: Capital

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Noua Casa, solutia gasita de stat pentru a iesi din „ecuatia imobiliara”? Ce se va intampla cu preturile?

Intr-un articol-interviu realizat de catre Efin.ro pentru portalul Ziare.com, colegul nostru Leonard Munteanu  a facut o analiza comparata a programelor Prima Casa si Noua Casa. Va prezentam mai jos articolul pe larg: Proiectul "Prima Casa" va fi transformat in "Noua Casa", destinat doar pentru achizitia de locuinte noi, potrivit programului de guvernare 2013-2016 al Cabinetului Ponta II. Problema care apare[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cat de ieftine sunt locuintele executate silit

Unul dintre principalele motive pentru care potentialii cumparatori nu se inghesuie sa achizitioneze apartamente in aceasta perioada este pretul standard mult prea ridicat. S-a vorbit intens si aparent inutil despre acest aspect al pietei imobiliare. Conform unuia dintre multele rapoarte efectuate recent, doar 13% dintre romani intentioneaza sa cumpere o locuinta in urmatoarele 12 luni. In ciuda analizelor mai mult[...]

Citeste mai mult