Yandex.Metrica

Cea mai frumoasa proprietate din Romania este de vanzare! (galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Vrei sa ai cea mai frumoasa proprietate din Romania?”– asa incepe descrierea uneia dintre cele mai spectaculoase proprietati de vanzare din tara- Lac de Verde de pe Valea Prahovei, localitatea Breaza.

Proprietatea cuprinde:

-23 de hectare de teren
-10 hectare de padure
-100 de hectare de teren in concesiune pe 49 de ani
-un lac artificial
-teren de golf cu 9 cupe
-Hotel Picasso
-Club House
-Complex de cazare Casa Gradinarului
-Restaurant
-Teren de fotbal, etc.

Lac de Verde s-a nascut acum 12 ani, din dorinta de a oferi oamenilor altceva: posibilitati nelimitate pentru relaxare, sport, dar si pentru intalniri de afaceri, conferinte, team buildinguri, in mijlocul naturii, intr-o zona cu cel mai curat aer din Romania, dupa cum afirma specialistii, asemanator prin proprietatile sale, cu aerul din celebra statiune Davos din Elvetia.

Domeniul are un singur proprietar, iar o posibila tranzactie s-ar realiza astfel foarte usor. Site-ul de prezentare a proprietatii si a intentiei de vanzare nu are specificat un pret public insa, se spun urmatoarele:

“Valoarea Lac de Verde nu este data doar de costul constructiilor, de pretul unui metru patrat de teren in Breaza si al eforturilor comasarii unei suprafete mari, sau de cel al racordarii la utilitati- Valoarea Lac de Verde cuprinde si brandul construit in cei 12 ani in care si-a castigat o buna reputatie si un segment select de clienti”.

Galerie foto:

Sursa: www.superproprietate.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Bancile, cei mai mari proprietari de terenuri din Romania

Suntem informati ca institutiile financiare au devenit cei mai mari proprietari de terenuri din Romania, cauza acestei situatiuni fiind criza economica, incapacitatile de plata si falimentele. Astfel, dinamica acestui sector a fost dinamizata in ultimii doi ani de licitatiile organizate de banci, executarile silite si scoaterea pe piata a terenurilor fiind, de cele mai multe ori, singurele solutii de recuperare[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Teodor Baconschi este indignat de interesul strainilor pentru terenurile agricole din Romania

Ministrul de externe al Romaniei, Teodor Baconschi, este de parere ca interesul crescand al investitorilor straini pentru terenurile agricole este esentialmente de rau augur. Conform declaratiilor acestuia, tranzactiile, de altfel valide din punct de vedere legislativ, reprezinta o „confiscare” a proprietatii. In ciuda faptului ca piata imobiliara are numai de castigat de pe urma acestor investitori de peste granite, Baconschi[...]

Citeste mai mult
coming back soon